TBMM'ye gitmeden önce Anıtkabir’i ziyaret eden CHP Kuşadası Gençlik Örgütü, kendileri için düzenlenen törende Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Ardından TBMM'ye geçen CHP Gençlik Örgütü partinin grup toplantısına katıldı. Grup toplantısının sona ermesi ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti, projeleri hakkında bilgi verdi. Günün anısına çeşitli hediyeler verildi. Ziyarette kendilerine CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız eşlik etti. Gençlik Örgütü ayrıca geçtiğimiz hafta cezaevinden çıkan CHP eski milletvekili Eren Erdem'le de bir araya geldi.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Bu ziyaretleri sık sık gerçekleştireceklerini söyleyen CHP Kuşadası Gençlik Kolları Başkanı Savaş Çırban 10 Kasım'da da Ankara'da olacaklarını söyleyerek, "Kılıçdaroğlu gençliğe inandığını, ülkeye ve demokrasiye sahip çıkmanın en önemli görev olduğunu, Cumhuriyet'in gerçek sahibinin gençler olduğunu bizlere anlatırken Atatürk ve ilke ve devrimlerine sahip çıkmak gerektiğini bir kez daha ifade etti. İnşallah 10 Kasım'da daha kalabalık bir gençlik olarak Atamızın huzurunda olacağız” dedi.
Çırban, ziyaretin Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve CHP'li Belediye Meclis üyelerinin verdiği destekle gerçekleştiğini belirterek kendilerine teşekkür etti.