Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup’ta ilk hafta maçını bay takım olarak geçiren İncirliova Belediyespor, ikinci hafta maçında ise Davutlar Belediyespor’a konuk oldu. Davutlar Belediyespor’u 4-3 mağlup edip hanesine 3 puanı yazdıran İncirliova Belediyespor, Germencikspor ile 10 Kasım’da evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Futbolcular, İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı'nda antrenör Adalet Duman ve ekibinin gözetiminde antrenman yaptı.

"GOL YEME SIKINTIMIZI AŞACAĞIZ"

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Adalet Duman, Davutlar Belediyespor maçının zor geçtiğini belirterek, "İlk maçımızı, Davutlar Belediyespor ile yaptık. Rakip takım gibi biz de maça iyi hazırlanmıştık. Maçın ilk yarısında çok kötü futbol oynadık, hatalar yaptık. İkinci yarı toparlandık, yaptığımız değişikliklerin de etkisi oldu. Maçı 4-3 kazanmak takımımıza moral verdi. Ama 3 gol yedik. Bunun farkındayız. Gol yeme sıkıntımızı aşacağız. Sonuç itibariyle ilk 3 puanımızı aldığımız için mutluyuz” dedi.

"KAZANMALIYIZ"

"Şampiyonluk yarışında biz de varız" diyen Duman, hafta sonu Germencikspor ile maç yapacaklarını hatırlatarak, “Şampiyonluk yolunda iddiamızı sürdürmek için kendi evimizdeki maçları kazanmalıyız, deplasman maçlarından da puan almayız. Biz, Germencikspor maçında ev sahibi takım olmanın avantajını kullanmak istiyoruz. Maç dostça geçsin, kazanan ise biz olalım. Germencikspor maçı ile puanımızı altıya çıkarma amacındayız" ifadelerini kullandı. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve İncirliova Belediyespor Kulübü yönetiminin takıma imkanları ölçüsünde destek verdiklerinin altını çizen Duman, ekonomik durumu iyi olan vatandaşların da takıma sahip çıkmaları ve katkıda bulunmaları gerektiğini sözlerine ekledi.