Bugüne kadar yaptığı çalışmalarla doğduğu toprakları unutmadığını gösteren iş adamı Murat Görgülü, Karacasu’yu Sevenler İlkokulunda iki sınıfın ihtiyacını karşıladı. Karacasu’yu Sevenler Derneği Başkanlığı yaptığı dönemde 1981’de mezun olduğu okulun yeni binasının yapımında büyük emekleri olan Baytaş Nakliyat-Lojistik-San. Tic. Ltd. Şti. Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Murat Görgülü ve aynı okulda birlikte okuduğu eşi Baytaş Genel Müdürü Ülkü Görgülü okulun 2-C ve 4-D sınıflarının projeksiyon cihazı ihtiyaçlarını giderdi. Cihazların teslimi için Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, Eğitim Şube Müdürü Avni Akar’ın da katılımıyla mini bir tören düzenlendi. Törende Ülkü Görgülü projeksiyon cihazını 4-D sınıfı öğretmeni Gülşah Öztürk’e, Murat Görgülü ise 2-C sınıfı öğretmeni İbrahim Karataş’a takdim etti.

GÜNEŞ’TEN TEŞEKKÜR

Törenin açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, “Karacasu’yu Sevenler İlkokulunda okuyup buradan mezun olan ve şu an içerisinde bulunduğumuz Karacasu’yu Sevenler İlkokulu binasının yapımında büyük emekleri olan ve şu anda bu okuldaki öğrencilerimizin iyi bir eğitim alması için gerekli olan teknolojik araç gereç olarak projeksiyon cihazlarını sınıflarımıza hibe edecek Murat Görgülü ve Ülkü Görgülü’nün hediyelerini teslim almak için toplanmış bulunmaktayız. İlçemize geldiği ilk günden itibaren eğitime yapılan yatırım en büyük yatırımdır felsefesiyle ilçemizdeki eğitim ordusunun baş komutanı Sayın Kaymakamımız Ahmet Soley’e, her daim eğitime vermiş oldukları desteklerden dolayı şahsım, kurumum, öğrencilerim adına teşekkürlerimi arz ederim. Ayrıca dün olduğu gibi bugün de eğitime destek veren Baytaş Nakliyat Lojistik Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Görgülü Beyefendi ve kıymetli eşleri Baytaş Genel Müdürü Ülkü Görgülü Hanımefendiye de teşekkürlerimi sunarım” dedi.

"AKILLI TAHTAYA GEÇMEYEN SINIF KALMAYACAK"

Murat Görgülü ve eşi Ülkü Görgülü’ye teşekkür eden Kaymakam Ahmet Soley, “Biz eğitimde her gün bir adım daha ileri gitmek için çalışıyoruz. Okullarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İçinde bulunduğumuz eğitim-öğretim yılı içerisinde Sevenler İlkokulunun tüm sınıfları akıllı tahtaya kavuşacak. Bu konuda gerekli görüşmeleri sürdürüyoruz. Sevenler ile birlikte akıllı tahtaya geçmeyen okul kalmayacak. Kaymakamlığımızın her türlü girişiminde ve bilhassa eğitim-öğretimle ilgili çalışmalarda her zaman yanımızda olan destek olan Baytaş Grubu, Murat Görgülü ve değerli eşlerine teşekkür ediyorum. Göreve başladığımız günden bu yana sağ olsunlar kendisine ilettiğimiz ihtiyaçların giderilmesinde yardımcı ve destekçi oldular. Diğer okullara da desteklerinin süreceği umuduyla bir kez daha teşekkür ediyor, hepinize derslerinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.


“EĞİTİME VE KARACASU’YA DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

Eğitime ve Karacasu’ya desteklerinin süreceğini ifade eden Murat Görgülü, “Burada epey emeğimiz oldu. Temelinin atılmasında çok büyük emeğimiz var. Bunların içinde Allah rahmet eylesin dönemin İl Milli Eğitim Müdürü Baki Aytekin, o dönem Okul Müdürümüz Adil Gümüş ve ilçemiz esnaflarından Bülent Ayan ve şahsım büyük emek verdik. Okulun ikinci katındaki çalışmalar tamamlandıktan sonra devlete teslim ettik. Bundan sonra da ilçemizin tüm okullarına desteklerimiz sürecek” dedi. Törende tüm öğrenciler adına bir öğrenci Ülkü Görgülü ve Murat Görgülü’ye çiçek takdim ederek teşekkür etti. Tören fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.