Olay Cabi Mahallesi 41. Sokak 45 numarada meydana geldi. Ailesi ile birlikte yaşadığı evde kendi odasına geçip gece saat 03.00 sıralarında babasına ait eski bir av tüfeği ile intihar girişiminde bulunan 30 yaşındaki İsmail N. ağır yaralandı. Çene kısmına dayadığı namluyu ateşlemesinin ardından giren kurşun burun kısmından çıktı. Tüfek sesini duyan ailenin feryatları mahalleyi ayağa kaldırırken hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verildi. Çenesi ve yüzü dağılan İsmail N. buna rağmen evden bilinci açık bir vaziyette çıkartıldı. Çok kan kaybettiği öğrenilen genç Aydın'da bulunan bir hastanede ameliyata alındı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Yakınlarının ifadelerine göre alkollü olmadığı öğrenilen gencin intihar girişiminin sebebi soruşturmanın ardından belli olacak. Son zamanlarda psikolojik sorunları olduğu kaydedilen İsmail N.'nin bir süre önce demir doğrama sektöründe çalıştığı ve borçlarının olduğu kaydedildi.

AYNI SOKAKTA İKİ AYDA İKİNCİ İNTİHAR GİRİŞİMİ

Öte yandan aynı sokakta 2 ayda yaşanan ikinci intihar girişimi vakası oldu. 22 Ağustos tarihinde, 41. Sokak 8 numarada 65 yaşındaki bir kadın da kendini ağaca asarak intihar etmişti.