Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde Voleybol Türkiye Öğretmenler Kupası düzenlendi. Aydın’da yapılan karşılaşmalarda rakiplerini eleyen Karpuzlu Kadın Öğretmenler Takımı, finalde Koçarlı Kadın Öğretmenler Voleybol Takımı ile karşılaştı. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada rakibini 3-2’lik skorla mağlup eden Karpuzlu, Aydın şampiyonu oldu. Karpuzlu’nun gururu olan Kadın Öğretmenler, Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan bölge şampiyonasında Aydın’ı temsil edecek.

RAKİP İZMİR


Bölge turnuvasında şampiyonluk hedefleyen Karpuzlu, yarın İzmir Karabağlar Milli Eğitim Kadın Voleybol Takımı ile karşılaşacak. Kocatepe Spor Kompleksi Çiğiltepe Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Turnuvada Aydın’ı en güzel şekilde temsil edeceklerini kaydeden Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Ağırol, “Bakanlığımız 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde iletişim ve motivasyonun artırılması, okullar arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, iyi örneklerin paylaşılması için hazırlanmış sportif etkinliklerle spora olan ilginin artırılması ve sporun geniş kitlelere yayılmasının sağlanması amacıyla Öğretmenler Günü’ne dayanılarak tüm yurtta “Türkiye Öğretmenler Kupası” adı altında şampiyona düzenlendi. Karpuzlu olarak biz de Tekerler Ortaokulu ve Karpuzlu Anadolu Lisesi’nden bir, İmam Hatip Lisesi 4, Vakıfbank İlkokulu 2 olmak üzere 8 öğretmenlerimizden oluşan kadromuzla Aydın’da birinci olarak bölge şampiyonasında ilimizi temsil edeceğiz. Şampiyon olan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Karpuzlumuzun gururu olan öğretmenlerimizle bölge turnuvasında önemli başarılara imza atacağımıza gönülden inanıyorum. Desteklerinden dolayı Karpuzlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlker Akçay’a da teşekkür ediyorum” dedi.
Karpuzlu Kadın Öğretmenler Voleybol Takımı, İzmir ekibini yenmesi halinde Denizli il birincisi ile çeyrek final mücadelesi verecek.