Nazilli’de Başhekim olarak görev yaptığı 14 ayda başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Derin, Nazilli Ağız ve Diş Merkezine bağlı olan Buharkent, Kuyucak, Karacasu ve Bozdoğan ilçelerindeki polikliniklere de haftanın birer günü giderek buradaki hizmetleri de yakından takip etmesiyle biliniyor.
Yılda yaklaşık 200 bin Hastanın tedavi gördüğü Nazilli Ağız ve Diş sağlığı merkezinin fiziki yapısının yetersiz olması nedeniyle yıkılan eski Sigorta hastanesinin bir bölümüne yeni bir merkez yapılması için çalışmalar sürdüren Doktor’un bu hayali projelendirilerek ihale aşamasına geldi. Nazillililere daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarını sürdüren Başkehim ilçedeki bu görevinin yanı sıra geçtiğimiz hafta Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine asaleten Zafer Zinnur Derin başhekim olarak atandı. Nazilli’deki merkeze de vekaleten bakan Derin, Aydın’da hizmete giren merkezin hazırlık aşamasında da işçilerle birlikte çalışarak son hazırlıkların tamamlanmasına destek verdi.

KALİTELİ VE ETKİN SAĞLIK HİZMETİ VERİLECEK

8'i Uzman olmak üzere toplam 42 diş Hekiminin görev yapacağı Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Lorekal giriş alanlar, ameliyathane, uzman hekimin çalışabileceği fiziki açıdan güçlü ve donanımlı bir hastane olma özelliğine sahip. Özel polikliniklerle rekabet edecek kapasitede olan merkez. diş hekimliğinde yapılabilecek en ileri teknoloji ile hastalara 7/24 hizmet vermeyi hedefliyor.