Atça Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih Yanç ve yardımcısı Semih Atıcı maç sonrası yaptıkları basın açıklamasında Karacasu Belediye Başkanı ve Kaymakamına teşekkür ederken, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya’ya ise sitem etti.
Açıklamada, "Öncelikle 2 gündür basında çıkan Karacasuspor ile Atçaspor maçıyla ilgili kavga haberlerinden dolayı açıklama gereği duyduk. Her ne kadar deplasman diye gitsek de bize Karacasu'ya vardığımızdan itibaren kendi evimiz gibi hissettiren ve tamamen dostane ev sahipliği yapıp takımımızı misafir eden Sayın Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley ve Sayın Belediye Başkanı Zeki İnal’a, Karacasu Kulüp Başkanı Ali Aytaç ve takım kaptanı Hüseyin Aytaç’a çok teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

"KARACASU'YA HAYRAN KALDIK"


Açıklama, "Amatör kulüplerin yalnız bırakıldığı ve kendi çabalarıyla mücadele ettikleri bir ortamda Sayın Kaymakam, Belediye Başkanı ve Karacasu halkına bütünleşerek amatör kulüplere verdiği destek ve yardımları için çok teşekkür ederiz. Genç yeteneklerin ve amatör sporcuların daha iyi yerlere gelmeleri için verdikleri çaba kulübümüzü kendilerine hayran bırakmıştır. Böyle kenetlenmiş ilçe protokolünün ve değerli halkının olduğu bir müsabakada Karacasu ve Atça Spor’un isimlerinin kötü haberlerle anılması bizi derinden üzmüştür" şeklinde devam etti.

"OLAYLAR SAHA İÇİNDE KALACAK"


Açıklama, "Olaylar saha içinde kalacaktır. Maç heyecanından kaynaklanan kardeşler arası ufak tefek tartışmalar değerli kulüplerimize gölge düşürmemelidir. Dostluklarımız ve saygımız karşılıklı bakidir. Gönül isterdi ki kendi ilçe Belediye Başkanımız sayın Osman Yıldırımkaya da kendi ilçesindeki amatör kulüpler arasında ayrımcılık yapıp, aynı şehrin takımlarını birbirine düşman etmek yerine hepsine aynı ölçüde yaklaşıp amatör futbola siyaset karıştırmasa. Ümit ediyoruz ki sayın Karacasu Kaymakamı ve sayın Belediye Başkanı Zeki İnal beyin yaptıkları ve devam eden katkıları bir şehri bütünleştirmeleri adına iyi bir örnek olur. Kendilerine tekrar teşekkür ederiz. Hakemlerimizin ve amatördeki genç yeteneklerin daha iyi yerlere gelmesi için, daha dikkatli ve adaletli olmaları için takipçisi olacağız" şeklinde sona erdi.