Aydın'da faaliyetlerini sürdüren Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81’inci yıl dönümü dolayısıyla ‘Atamızın Yolundayız Bisiklet Turu’ düzenleyecek. Bu yıl altıncısı gerçekleştirilecek tur için toplam 23 bisikletli, 6 Kasım’da Efeler ilçesindeki Atatürk Kent Meydanı'ndan yola çıkacak. 5 gün boyunca toplam 630 kilometre pedal çevirecek Ankara’ya ulaşmayı planlayan bisikletliler, 10 Kasım’da Atatürk'ün huzuruna çıkacak.

"KENDİLERİNE MİNNET VE ŞÜKRANLARIMIZI İLETECEĞİZ"

Bisikletliler Derneği Aydın Şube Başkanı Hümeyra Yıkılmaz, her yıl ‘Atamızın Yolundayız Bisiklet Turu’nu düzenlediklerini belirterek, “Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81’inci yıl dönümü nedeniyle bisiklet turu düzenleyeceğiz. Bu yıl altıncısını yapacağımız turumuza toplam 23 arkadaş katılacağız. Ankara’ya kadar pedal çevirip Atamızın huzuruna çıkacağız. Atamız başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı ileteceğiz" dedi.

BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Tur için kendilerine araç desteği sağlayacak olan Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Yıkılmaz, tur boyunca kendilerine eşlik edecek araçta kişisel eşyaları, yedek parçaları ve ihtiyaç duyacakları malzemelerin yer alacağını söyledi.