TFF 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluğun en büyük adaylarından Nazilli Belediyespor, sahasında 8. sıradaki Osmaniyespor’u ağırlayacak. Pazar günü saat 13.30’da başlayacak maçı Zonguldak bölgesi hakemlerinden Hakan Ergin yönetirken, yardımcılıklarını ise Özcan Genel, Muhammet Oğuzhan Öztaş ve 4. hakem olarak Esim Aydemir yapacak.
Siyah İnciler geçen hafta Pazarspor deplasmanında 3 golle 3 puan alırken, 3. sıradaki yerini korudu. Osmaniyespor ise evinde Kelkit Belediyespor’la golsüz berabere kalıp 8. sırada yerini aldı. Konuk ekip maçı kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Nazilli Belediyespor ise galip gelip üst sıradaki takımların puan kaybıyla yeniden liderlik koltuğuna oturmanın hesabını yapıyor. Maça sıkı hazırlanan Naz Naz’da eksik yok.
Siyah beyazlılar Yıldırım Demirören Spor Tesisleri'nde hafta boyunca Teknik Direktör Yavuz İncedal ve yardımcılarının yönetiminde maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandı. Maç öncesi Yıldırım Demirören Tesisleri'nde kampa girecek Nazilli Belediyespor’da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

90 DAKİKA DESTEK


Hafta içinde Teknik Direktör Yavuz İncedal ve Basın Sözcüsü Erkan Abbasoğlu yaptıkları basın toplantısında 12’nci güç olan taraftarları hem açık, hem de kapalı tribünleri doldurarak takımı sabırla 90 dakika boyunca desteklemeye çağırmıştı.