Crovu’nun tercih edilmesinin birçok nedenini vardır. En temel tercih sebebi ise hızlı teslimat ve güvenilir olmasıdır. Crovu destek ekibi, kaliteli hizmet anlayışı ile hem satış öncesi, hem de satış sonrası müşterisinin yanındadır. Crovu'da ödeme şekli tamamen güvenli olup, siparişler istendiği takdirde takip edilmektedir.

Crovu'nun Hizmetleri

Crovu tüm sosyal medya platformlarında hizmet vermektedir. 1-      İnstagram Hizmetleri 1.      2-Facebook Hizmetleri 2-      Twitter Hizmetleri 3-      YouTube Hizmetleri olarak Crovu hizmetleri tanımlanmaktadır. Şimdi Bu hizmetler Crovu.com üzerinden nasıl yapılmaktadır?

İnstagram Hizmetleri

Crovu.com’da, İnstagram takipçi satın al, beğeni satın al, görüntüleme satın al, otomatik beğeni satın al ve yeni TV İnstagram hizmetleri adı altında alınacak hizmetler bulunmakta, site üzerinden bu hizmetler satın alınabilmekte ve anında teslimatı yapılabilmektedir. 2016 yılından itibaren Crovu otomatik telafi sistemi ile zaman kaybı yaşamadan satın alınan takipçiler otomatik olarak müşteri hesaplarına yüklenmektedir. Crovu'dan İnstagram hizmetlerini güvenle satın alınabilmektedir. 7 gün 24 saat otomatik teslimat ve otuz gün boyunca otomatik telafi güvencesi Crovu'nun en büyük özelliklerindendir.

Facebook Hizmetleri

Crovu.com’da, Facebook takipçi satın al, beğeni satın al ve sayfa beğeni satın al adı altında alınacak hizmetler bulunmakta, site üzerinden bu hizmetler satın alınabilmekte ve anında teslimatı yapılabilmektedir.

Twitter Hizmetleri

Crovu.com’da, Twitter takipçi satın al, beğeni satın al ve Retweet satın al adı altında alınacak hizmetler bulunmakta, site üzerinden bu hizmetler satın alınabilmekte ve anında teslimatı yapılabilmektedir.

YouTube Hizmetleri

Crovu.com’da, YouTube izlenme satın al ve abone satın al adı altında alınacak hizmetler bulunmakta, site üzerinden bu hizmetler satın alınabilmekte ve anında teslimatı yapılabilmektedir.

Gerçek ve Nitelikli Hesaplar

Crovu.com internet sitesinden sosyal medya hesaplarının hangisinden takipçi satın alınırsa alınsın bu takipçiler gerçek ve kaliteli hesaplara sahiptirler. İster dünyadan ister Türkiye'den olsun niteliksiz ve boş hesaplar kesinlikle satılmamaktadır ve müşteriye gönderilmemektedir. Gönderilen takipçiler, Crovu tarafından filtrelenerek seçilmekte ve böylece aktifliği kanıtlanmış olmaktadır. Takipçiler gerçek ve nitelikli kişiler olduğu için, müşterinin sosyal medya hesaplarındaki paylaşımların görünürlüğü hızla yükselecektir. Bu durumda müşteri, kendine has ve organik bir kitleye ulaşmış ve erişimini sağlamış olmaktadır.

Crovu'nun Tecrübesi

Crovu ekibi altı yıllık tecrübeye sahiptir. Bu tecrübeye uzman ekibi ile müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarını çok iyi analiz etmekte ve onları memnun etmek adına çalışmalarını özenle sürdürmektedir. Altı yıl önce bu sektörü Türkiye ile tanıştırmış olan Crovu, sektörde ilk olmanın gururunu yaşamaktadır. Crovu'ya güven duyulmasını sağlayarak, her türlü sorunda çözüm ortağı olmayı başarmaktadır. Crovu faaliyete başladığı günden bu güne Türkiye'nin en güvenilir takipçi satın alma sitesidir.

Crovu'da Güvenlik Nasıl Sağlanmaktadır?

Müşteri gizliliği Crovu için çok önemlidir. Bu yüzden Crovu.com adresinden yapılan işlemler kesinlikle üçüncü kişiler ile paylaşılmamaktadır. Müşteri ödemeleri 256 bit SSL güvencesi ile gerçekleştirilmektedir. Crovu kredi kartı ödemelerinde ise PayTR firması ile çalışmaktadır. PayTR Türkiye'nin güvenlik anlamında ilk sıralarda yer alan ödeme açlarından biridir. Bu yüzden Crovu.com kesinlikle güvenli bir internet sitesidir.

Crovu'da Destek

Crovu müşterilerine 7 gün 24 saat destek vermektedir. Müşteri, sosyal medya hesapları için takipçi satın almak istiyorsa, hizmeti satın alacağı firmanın destek ekibin olması çok önemlidir. Crovu ekibi, iş saatlerinde telefon, WhatsApp ve mail yoluyla müşterilerine destek vermektedir. Bunun dışındaki tüm tatil günlerinde E-Mail destek ekibi 7 gün 24 saat hizmet vermeye devam etmektedir. Crovu üzerinden hiç bir şekilde sipariş yapılmamış olsa bile destek ekibi, [email protected] adresinden her türlü soru ve soruna cevap ve çözüm üremektedir. Çünkü Crovu koşulsuz müşteri memnuniyeti sloganı ile yola çıkmış ve birinciliği müşterileri olmuştur.

Koşulsuz Memnuniyet

Koşulsuz Memnuniyet Crovu'nun amaç edindiği en önemli ve tek şirket politikasıdır. Bu politika ile amaçları müşterilerinin satış öncesi ve sonrası her zaman memnun kalmasını sağlamaktır. Bu yüzden Crovu eğitimli ve saygılı destek ekibi, kaliteli hizmetleri ile sektöre deneyimli müşteri portföyü sunmaktadır. Sosyal medya hesaplarında takipçi satın alma işlemi reklam aracı olarak düşünülürse Crovu da reklam ajansı olarak nitelendirilebilmektedir. Sosyal medya hesapları için sipariş verildiğinde Crovu’nun özel yazılımları ile müşteri profili reklamlar vasıtası ile takipçi kazanmaktadır. Bu işlem çok güvenlidir ve müşteri profili içinde etkilidir. Sosyal medya hesaplarının birden büyümesi ve verimli hale gelmesi zaman alabilmektedir. Bu yüzden Crovu ’nun yöntemleri ile sosyal medya hesapları öne çıkmakta kısa zamanda takipçi sayısı artırılmaktadır. Sosyal medya hesaplarına takipçi satın almak kesinlikle güvenli bir işlemdir. Crovu sosyal medya hesaplarına takipçi satın alınma işlemi sırasında müşterilerinden şifre vb bilgiler talep etmemektedir. Satın alma işlemini yapabilmek için, sosyal medya hesaplarında kullanılan kullanıcı adı yeterlidir. Siparişler 256 bit SSL ile şifrelenmekte ve müşteri bilgileri üçüncü şahıslarla paylaşılmamaktadır. Dolayısı ile takipçi satın alma işlemi yapıldığında başkasının da öğrenme olasılığı yoktur. Sonuç olarak; Crovu sosyal medya hesaplarında takipçi satın alma işlemi yapan sektörün marka olmuş ilk firmasıdır. Başka bir deyişle, sosyal medya hizmetleri satışını firma olarak yasal bir şekilde ilk başlatan Crovu’dur. 2013 yılında sektörü Türkiye’de başlatan Crovu, müşteri talep ve isteklerini dikkate alarak çalışmaya hızla devam etmektedirler.