Söke’nin merkez Cumhuriyet ve Çeltikçi mahallelerinde süren çalışmaların yanında Söke’ye bağlı Doğanbey, Güzeltepe, Bağarası ve Ağaçlı mahallelerinde de yoğun çalışma devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi Hürriyet Sokak ve Çeltikçi Mahallesi 100. Yıl Okulunda Söke Belediyesi şantiye ekiplerince çalışma yapılıyor. Yenikent Mahallesi’nde 50. Sokak’ta asfaltlama çalışması, Cumhuriyet Mahallesi Çiçek Sokak ve Yavuz Sokak, Cumhuriyet Mahallesi Sanayi Sitesi altında tali yolda asfaltlama çalışması, Konak Mahallesi Ersoy Sokak’ta asfaltlama, Atatürk Mahallesi Gelincik Sokak ve Nergis Sokak, Yenicami Mahallesi İsa Ruhi Baygür Sokak Ekim ayı içerisinde tamamlanan yol çalışmaları arasında yerini aldı.

"DOĞANBEY VE BAĞARASI'NDA YOĞUN TEMPO"

Uzun süredir yoğun şikayet alan mahallelerden olan Bağarası Mahallesi’nde yol sorunu sona eriyor. Söke Belediyesi tarafından yürütülen yol yenileme çalışmaları 52. Sokak’ta devam ediyor. Bağarası Mahallesi’nde Ağustos ayından bu yana 3. Sokak, 87. Sokak, 63. Sokak, 64. Sokak, 23. Sokak, 89. Sokak, 24. Sokak, 71. Sokak, 72. Sokak, 70. Sokak, 69. Sokak, Aydın Caddesi’de yol yenileme çalışmaları tamamlandı. Bu arada Kalcık yolunda asfaltlama çalışması, Kalcık ve Karaatlı arasındaki 2 kilometrelik yolda da blokaj çalışması tamamlandı.

"YOL SORUNUNU BİTİRMEKTE KARARLIYIZ"

Söke Belediyesi tarafından Söke’nin turizme açılan kapılarından biri olan Doğanbey Mahallesi’nde de yol yapım çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Diğer taraftan Güzeltepe Mahallesi’nde yol yapım çalışması devam ederken, Ağaçlı Mahallesi’nde de bahçe yollarında düzeltme çalışması yapılıyor. Kendi üretimi parke taşını, yine kendi ekipleri tarafından Söke’nin yolları ile buluşturan Söke Belediyesi; Söke merkez ve çevre mahallelerinde yol sorununu bitirmekte kararlı. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Ekiplerimiz planladığımız şekilde yol yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çevre Mahallelerde özellikle eski beldelerimiz olan Bağarası Mahallesi’nde yol çilesini sona erdireceğiz. Planlama dahilinde merkez ve çevre mahallelerimizin tümünde yol yenileme çalışmalarımız devam edecek” dedi.