Biz de bu durumları göz önünde bulundurarak anneler ve anne adayları için yüksek kalite kumaşlar, kolay kullanımla beraberinde şık bir duruş sergileyen lohusa hamile pijama takımları ürettik. Ürünlerimiz hareket kabiliyetini kısıtlamayacak şekilde tasarlanmış ve esnek pamuklu kumaşlardan imal edilmişlerdir. hamile gecelik modellerimiz içerisinden en çok tercih edilenler Mecit ve Effort modelleridir. Her model hem klasik hem de dantel ve benzeri süslemeler ile bir kaç farklı versiyonda üretilmişlerdir. Ayrıca lohusa pijama modellerimiz mavi, kırmızı, pembe, ekru, beyaz ve ten rengi gibi bir çok farklı renkte üretilmektedirler.

Pijama Özellikleri

Ürünlerimiz herhangi bir alerjen materyal veya zararlı kimyasal bileşen içermemektedir. Bazı modellerimiz tek parça halinde üretilmekte olup bazılarında ise önden düğmeler bulunmaktadır. Tasarıma göre özelliklerinde değişkenlik gösteren ürünlerimizin bir kısmında "gizli emzirme bölümü" gibi annenin bebeğini emzirirken mahremiyetini de koruyacak ekstralar bulunmaktadır. Ayrıca bazı modellerimizin yanında saç bandı gibi aksesuarları hediye olarak sunmaktayız. Modellerimiz S ve 2XL beden aralığında üretilmişlerdir. Ancak lohusa hamile pijama modellerinin kalıp farklarından dolayı ürünlerimizi satın almadan önce boy ve kilo gibi bilgilerinizi sistemimize girerek size en uygun olan bedeni bulabilirsiniz.

Fiyatlarımız, Ödeme Seçeneklerimi ve Teslimat

Lohusa gecelik modellerimiz, modele ve tasarıma göre 89.90 TL ve 480.00 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Ödeme seçenekleri açısından kredi kartına tek çekim, kredi kartına taksit ve kapıda ödeme gibi ödeme seçenekleri sunmaktayız. Ayrıca sitemiz 3D security ve SSL gibi online ödeme güvenlik protokolleri ile korunmaktadır ve verileriniz hiç bir şekilde tarafımızca saklanmamaktadır. Saat 14:00'dan önce verilen siparişleriniz aynı gün anlaşmalı olduğumuz kargo şirketine verilmektedir. Kargo şirketi kaynaklı bir aksilik yaşanmadığı durumlarda sipariş teslimat süremiz 3 iş günüdür. Ayrıca siparişiniz kargoya verildiği anda üyelik profilinizden veya mail adresinize gidecek sipariş numarasından kargonuzu takip edebilirsiniz.