AK Parti Genel Merkezi’nce ülke genelinde başlatılan kan bağışı kampanyasına Aydın’daki AK Partililer de destek verdi. Gençlik Caddesi üzerinde bulunan Barış Selçuk Basın Parkı içerisinde bulunan Kızılay karavanında çok sayıdaki partili, kan bağışında bulundu. AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Kadın Kolları İl Başkanı Duygu Göğde ile Gençlik Kolları İl Başkanı Abdülhamit Burak Aykut da kan bağışında bulunarak kampanyaya destek oldu.

“HAYAT KURTARIN”

Kan bağışında bulunduktan sonra kampanya hakkında bilgiler veren AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, “Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve ana kademe olarak ilçelerimizin de katılımıyla kan bağışında bulunduk. Kan vererek hayat kurtarmanın ne kadar önemli olduğunu bir kere daha hatırlatmak adına verimli bir kampanya oldu. Herkesi kan vermeye ve hayat kurtarmaya davet ediyoruz” dedi.

“HAYATIMDA İLK KEZ KAN VERDİM”

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, hayatında ilk kez kan verdiğini belirterek, “Herkese kan vermesini tavsiye ediyorum. İnsanın vücudunu yeniliyor, kanını yeniliyor. Kan ver hayat kurtar sloganı kapsamında biz de arkadaşlarımızı desteklemek için geldik. Yarın başımıza her şey gelebilir, kan sıkıntısı yaşamamak adına Kızılay’ın kan stoklarının yerinde olması hayati önem taşıyor. Biz de bütün kollarımız ve üyelerimizi zaman zaman teşvik etmek amacıyla Kızılay’a davet ediyoruz. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.