Kuaförde saçına ve cildine sürülen maddeler nedeniyle saç dipleri yanan ve dili şişen genç kadın, ölümden döndüğünü belirterek kuaförden şikayetçi oldu.
Söke’de özel bir rehabilitasyon merkezinde psikolog olarak çalışan Cemile Madak, nişanına 5 gün kala saç bakımı için ilçede bir kuaföre gitti. Kuaförde saç boyası yaptırmak isteyen Madak’a kuaförü açma işlemi yapılması gerektiğini söyledi. Kuaförün tavsiyesine uyan Madak’ın saçına bir madde sürüldü. Kuaförün sürdüğü madde nedeniyle derisinde yanma ve ağrı hisseden genç kadının bir süre sonra dili şişti. Genç kadın, fenalaşınca hastaneye gitti. Doktorları, genç kadına saç derisinde ve kulak arkasında yanıklar olduğunu söyledi. 3 gün boyunca saç derisinden iltihap akan ve kortizon iğneler kullanan Madak, nişanlısı askeri personel olduğu ve Barış Pınarı Harekatı’nda görev yaptığı için nişanını ertelemedi. Yanık bölgeleri kapattırarak nişanı gerçekleştiren genç kadın, en güzel gününü mahvettiği ve canına kast ettiği gerekçesiyle kuaförden şikayetçi oldu.

“KUAFÖRÜNÜZDEN ŞAŞMAYIN”

Yaşadığı üzücü olayı sosyal medya hesabından paylaşarak kadınlara dikkatli olmaları çağrısında bulunan Madak, “Hayatımın en zor anlarını yaşadım nişan günlerimde, hem en güzel anlarımı mahvettikleri için hem de kendi hataları yüzünden olmasına rağmen hastaneye bile götürmeyip ölürsen öl modunda oldukları için kendilerini kınıyorum. Hata herkes yapabilir ben o konuda kendilerini suçlamıyorum, benim kızdığım ve affedemediğim tek konu insanlıktan yoksun olmaları. Siz siz olun arkadaşlar dikkatli olun bir saç boyası deyip geçmeyin ölümle sonuçlanabiliyor yapılan en küçük bir hata. Çünkü kuaförlük bir kimya işidir aynı zamanda saçın rengini açan maddelerin ayarı, oranı, markası değiştiği zaman bu şekilde feci sonuçlar doğurabiliyor. Söke’mizde açık olan kuaförlerinizden şaşmayın derim” diye konuştu.