Yaklaşık 2 kilometrelik yolda blokaj çalışmasıyla stabilize hale getirilen Karaatlı ve Kalcık arasındaki yol; vatandaşların daha rahat kullanabileceği hale getirildi.
Karaatlı Mahallesi sakinleri Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i ağırlarken, yol için teşekkür ettiler. Başkan Tuncel beraberinde Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Arif Ceylan ile Karaatlı Mahallesini ziyaret ederken; bu ziyarette Karaatlı Mahalle Muhtarı Mevlüt Yeşil, Bağarası Mahalle Muhtarı Esat Arıcı ve Doğanbey Mahalle Muhtarı Serdar Sarkıkurt da bulundu.

"MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR"


Kadın, erkek ve çocuklardan oluşan kalabalık bir mahalleli grubu tarafından karşılanan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e özellikle mahalleli kadınlar bol bol dua etti. Yıllar sonra gelen hizmetin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Karaatlı mahalle sakinleri, memnuniyetlerini dile getirdiler. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ise vatandaşların mutluluğunun kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, “İmkanlarımız dahilinde ve planladığımız şekliyle ilçemizin her noktasına hizmet götürmeye devam edeceğiz” dedi.