Nazilli’de Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü nedeniyle, emekli öğretmen iş adamı Vural Nural Elmas, gelenekselleşen 3’üncü Cumhuriyet Şöleni'ni gerçekleştirdi. Şölene Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, Nazilli Kaymakamlığı Koro Şefi Mustafa Dinçkol ve üyeleri, Yılmaz'ın yakınları ve dostları katıldı. Bozyurt mahallesinde hizmet veren Yeşil Vadi Restorandaki gece Elmas Kardeşler müzik grubunun söylediği birbirinden güzel şarkılarla başladı. Ardından ilerleyen saatlerde Elmas Kardeşler eşliğinde Kaymakamlık Korosu üyeleri solo şarkılar söyleyerek unutulmaz dakikalar yaşattılar. Cumhuriyet şöleninde Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, Vural Nural Elmas ile Gazeteci Kemal Altan'la birlikte Harmandalı oynayarak geceyi renklendirdiler. Gece hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi. Gecede Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Vural Nural Elmas günün anlam ve önemini anlatan birer konuşma yaptılar.

“TARİH DÜNYADA YAZILDIKÇA ATATÜRK İSMİ YAZILACAK”

Cumhuriyet Bayramı'nın tüm milli bayramların üstünde olduğunu ifade eden Vural Nural Elmas, “Cumhuriyet olmasa bayramlar olmazdı. Cumhuriyet’in olmadığı yerde bayrağımız dalgalanmaz. Biz bayrağı seven, Cumhuriyeti seven bir Türk vatandaşı olarak bu Cumhuriyeti bize emanet eden Büyük Önder Atatürk’ü çok seviyoruz, hakkını ödeyemeyiz. O bizim gönlümüzde yaşayacak, hiçbir zaman unutulmayacak, tarih dünyada yazıldıkça Atatürk ismi yazılacak. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın Türk ulusu, yaşasın dünya insanlığı” ifadelerini kullandı.

YARINLAR HEPİMİZİN İYİ VE GÜZEL OLACAK”

Vural Nural Elmas’ın gelenekselleştirdiği Cumhuriyet Balosu’nda bulunmaktan dolayı çok büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Özel bir kutlama. Özelde bu kutlamaların çok çok büyük bir anlamı var. Bunları yıllardır devam ettirdikleri için çok teşekkür ederim. Cumhuriyet, bu ülke hepimizin. Bu millet güçlü bir millet, birlik beraberlik içinde çok güzel şeyler yapıyoruz. İyi ve güzel şeyleri birlik beraberlik içerisinde başarıyoruz. Beraber olduğumuzda güçlüyüz. Yedi düvele kafa tutmuş aziz bir milletin evlatlarıyız. Dün yaptığımız gibi bugünde yapıyoruz. Yarınlar hepimizin iyi ve güzel olacak” dedi.