Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup ekibi Yıldızspor, ligde Bergama ve Aliağa ile birlikte yoluna namağlup devam ediyor. Ligin 6. Haftası’nda evinde ağırladığı Gönen Belediyespor’u 2-0’la geçen mavi beyazlılarda oyuncuların ortaya koyduğu istekli futbol taraftarı memnun etti. Ligde 4 galibiyeti 2 beraberliği bulunan Yıldızspor, topladığı 14 puanla ikinciliğe yerleşti.

“GALİBİYET BİZE MORAL OLDU”

Maçı değerlendiren Yıldızspor Teknik Direktörü Mehmet Öztürk, hafta içinde 6-7 oyuncusunun rahatsızlık yaşamasına rağmen karşılaşmayı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Oyuncuların halsizliğinin sahaya yansıdığını belirten Öztürk, “Oyuncularım yaşadıkları rahatsızlık nedeniyle oyuna tutuk başladı. İlk yarı istediğimiz oyunu sergileyemedik. İkinci yarı taraftar desteğiyle coşkuyu arttırdık ve golleri bulduk. Güzel bir galibiyet oldu” dedi.
Bergama Belediyespor ile kritik bir maça çıkacaklarını dile getiren Öztürk, “Bu galibiyet bize moral oldu. Bergama Belediyespor’la önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu maçı kazanarak liderliği devralmayı istiyoruz” diye konuştu.