AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat İşleri Başkanı Erkan Kandemir, Bölge Koordinatör Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, Aydın İl Koordinatörü İsmail Kaya ve AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Efeler ilçe binasına giderek İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ile teşkilat mensuplarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Gülaştı, üzerinde “Bu millet kendisine hizmet edeni asla unutmaz” yazılı merhum başbakan Adnan Menderes ile AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarının bulunduğu tabloyu hediye etti.

ADNAN MENDERES’İ ANDI


Ziyareti sosyal medya hesabında paylaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat İşleri Başkanı Erkan Kandemir, merhum başbakan Adnan Menderes’in “Bu millet kendisine hizmet edeni asla unutmaz” şeklindeki sözünü hatırlatarak, "Menderes’i rahmetle anıyor, memleket işini gönül işi yapmış AK Parti Efeler İlçe Teşkilatımıza muvaffakiyetler diliyorum” dedi. Kandemir, Efeler İlçe Teşkilatı’na başarılar diledi.

“ERDOĞAN’IN DAVA NEFERLERİYİZ”


Efeler İlçe Başkanı Gülaştı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Teşrifleri ve nazik ziyaretleri ilçe teşkilatımızı ziyadesiyle mutlu etti, kendilerine teşekkür ederiz. 22 Aylık ilçe başkanlığım dönemimde övgü dolu çok iltifat aldım. Ancak Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat İşleri Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in paylaşımındaki ‘Memleket işini gönül işi yapmış AK Parti Efeler İlçe Teşkilatımıza muvaffakiyetler diliyorum’ şeklindeki sözleri beni ziyadesiyle onurlandırdı. Bu güzel sözlerini Efeler ilçe Başkanlığımıza bağlı tüm teşkilatlarımız adına kabul ediyorum. Bir başarı var ise bu AK Davamıza inanan Recep Tayyip Erdoğan’ın dava neferlerinindir. Hedef 2023, 2024, 2053, 2071” diye konuştu.