Söke’nin 40 yıllık köklü firması olan Yavuzlar İnşaat A.Ş. Cumhuriyet Bayramını öğrencilerin hayatına dokunarak kutluyor. Söke 100. Yıl Atatürk Ortaokulunun engelli rampası tadilatı, çit ihtiyacı ve sınıfların boyanması gibi işlemler gerçekleştirilirken, firma Efeler’de de benzer girişimlerde bulundu.
Firma yetkilileri Milli Eğitim Müdürlüğü ile iletişime geçerek Efeler’e bağlı okulların ihtiyaç listesini talep ederken, öncelikli ihtiyacı bulunan Dalama İlkokulu/Ortaokulu’nu ziyaret ettiler. Okulun gereksinimleri belirlenip hafta sonu Yavuzlar İnşaat Mylife City Satış Ofisi Çalışanları ve Yavuzlar İnşaat Personelleri İle okula gelerek sınıfların boyanması işlemine başlatıldı. Tadilatı yapılması gerekenlerin en başında gelen Atatürk büstünün ölçüleri alınarak tadilat için gerekli işlemlere girişildi.

OKUL YÖNETİMİ MEMNUN


Okul Müdürü Rıdvan Güleç Yavuzlar İnşaat yetkililerine ve çalışanlarına Dalama İlkokulu/ Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve halkı adına Yavuzlar İnşaat’a teşekkürlerini ileterek herkese örnek olması dileğinde bulundu.
Okul Aile Birliği Başkanı Serap Özen ise Yavuzlar İnşaat’ın Efeler’in en uzak mahallesi olan Dalama’ya gelerek böyle bir faaliyette bulunmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini, çocuklarının fiziki şartları daha iyi bir okulda eğitim göreceklerinin mutluluğu içerisinde olduklarını kaydetti.