AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, partisinin Nazilli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Kandemir’e Aydın Milletvekilleri MKYK Üyesi Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Manisa Milletvekili Murat Baybatur, İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya ve Aydın İl Başkanı Ömer Özmen eşlik etti. Heyeti AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, Belediye Meclisi Üyeleri, yönetim kurulu ve partililer karşıladı.

“KENDİ ARAMIZDA TARTIŞMAYALIM”


Erkan Kandemir, ziyarette yaptığı konuşmada kırgınlıkları bir kenara bırakarak birlik ve beraberlik içinde 2023 vizyonu için çalışılması gerektiğine dikkat çekti. Kongrelerin AK Parti’nin düğünü olduğunu ifade eden Kandemir, “Hiçbir arkadaşımız bana niye görev verilmedi düşüncesine kapılmasın. Sizlere daha kıymetli olduğunuz için vazifeler verilmiyor. Bizim mirasımız beraber inşa ettiğimiz Türkiye kalesi olacak. Kim nereye hangi taşı taşımaşı gerektiğini tartışmayacağız. Kaleye dışarıdan bakıp eserimizle gurur duyacağız” dedi.

“TEŞKİLATIMIZ CANSİPERANE ÇALIŞIYOR”


AK Parti’nin Nazilli ve Aydın’daki performansını da değerlendiren Erkan Kandemir, “Bir önceki seçimlerde Nazilli’de oyumuzu çok ciddi bir şekilde arttırdık. Teşkilatımızın başarılı olduğunu düşünüyoruz. Genel Merkez olarak seçimi kaybetmemizin nedenlerini araştırıyoruz. Demek ki daha çok çalışıp kendimizi daha iyi anlatmamız lazım. Aydın’daki teşkilatımızın cansiperane bir mücadele verdiğini görüyorum” sözleriyle teşkilatın çalışmasından memnun olduğunu ifade etti.