10 yıldır sol kol ağrısı nedeniyle hastanelere giden Duman Çelik, rahatsızlığına bir türlü çözüm bulamadı. Ağrılarının şiddetinin artması üzerine Çelik, Medinova Hastanesi'ne başvurdu. Daha önce başka merkezlerde üç defa anjiyo olan Çelik'e yapılan muayenede her iki kolda tansiyonu farklı çıkınca ultrason istendi. Ultrasonda sol kol damarında darlık saptandı ve hasta ameliyata alındı. Ameliyat sırasında damarın tamamen tıkalı olduğu görülürken Op. Dr. Kerem Yay, Uzm. Dr. İbrahim Kocaoğlu ve Uzm. Dr. Nazmi İlker Bayrak eşliğinde hastaya anjiyo yapıldı. Başarılı operasyonla tıkalı damarları açılan ve sol kolu kesilmekten kurtulan Çelik, ameliyattan bir gün sonra taburcu oldu.

"DURUMU İYİ"


Yapılan operasyonla ilgili bilgi veren Op. Dr. Kerem Yay, "Hasta bize geldiğinde sol koldan neredeyse hiç nabız alınamıyordu ve neredeyse sol kolunu kaybedecek duruma gelmişti. Hastayı hemen anjiyoya aldık, anında müdahale ettik. Hasta şu anda gayet iyi ve ağrıları geçti'' dedi.

"SAĞLIĞIMA KAVUŞMAKTAN MUTLUYUM"


Sağlığına kavuşan Duran Çelik de duygularını, "Birçok hastaneye gittim ama derdime derman bulamadım. Aydın'da üç doktor sayesinde kolumu kaybetmekten kurtuldum. Hepsinden Allah razı olsun. Sağlığıma kavuşmaktan dolayı mutluyum" diyerek ifade etti.