Yıldız, Kuşadası Galatasaraylılar Derneği’nin desteği, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in daveti ile Galatasaray-Real Madrid karşılaşmasını izledi.
Burak Yıldız, karşılaşma öncesi Başkan Cengiz’i odasında ziyaret etti. Ziyarette Galatasaray Yönetim Kurulu Üyeleri Dilek Kutlu, Mahmut Recevik ve Özgür Savaş Özüdoğru da hazır bulundu.

“GALATASARAY’I KİMSE YIKAMAZ”

Ziyaret esnasında Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Burak Yıldız, “Kim ne derse desin biz hep başkanımızın arkasındayız. Onların takımımız için her şeyi doğru yaptığına eminiz. Başkalarının laflarına bakmasınlar. Galatasaray’ı kimse yıkamaz. Kimse bu taraftarı ve bu camiayı delip ayıramaz” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

CENGİZ’DEN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Başkan Mustafa Cengiz ise, “Burak ve onun gibi taraftarlarımızın bu sözleri ve bize verdikleri sinerji bizi ayakta tutuyor. Bizim duruşumuza en büyük desteği onlar veriyor. Bu destek olmasa biz duramayız. Ben kendisine bütün taraftarlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi. Kuşadası Galatasaraylılar Derneği Başkanı Barış Salbaş da, dernek olarak sosyal sorumluluk faaliyetlerinde bulunduklarını, bir insanı mutlu edebilmenin dünyanın en güzel serveti olduğunu söyledi. Desteğini esirgemeyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gökçe’ye, dernek üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.