Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Aydın’ın tüm ilçelerinin muhtarlarının yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Büyükşehir Meclis üyeleri, İlçe Belediye Başkanları ve meclis üyelerinden temsilciler katıldı.

SORUNLAR MASAYA YATIRILDI


Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen il geneli muhtarlarının bir araya geldiği toplantıda kırsal ve kent merkezindeki mahalleler ayrı ayrı ele alınarak sorunları masaya yatırıldı. 3. Muhtarlar Toplantısı'na Kuşadası Belediye Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları Oğuzhan Turan ve Seyfi Seyhan Suvari, İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı ve meclis üyesi Hayati Atlı ile katılan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası ile ilgili fikir ve önerilerini sunan muhtarlara teşekkür etti.
Başkan Ömer Günel konuşmasında, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun ev sahipliğinde Kuşadası’nda yerel yönetimlerimizin mihenk taşı muhtarlar toplantımızı gerçekleştirdik. Kuşadası’nda planlanan yatırımları, kısa ve orta vadeli projeleri masaya yatırdığımız toplantımıza katılım gösteren ve değerli fikirleriyle katma değer sunan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.