Karacasu’da yaşayan genç yaşlı demeden tüm halkın vatan, millet, bayrak duyguları etrafında birlik beraberlik içerisinde şanlı Türk ordusuna destek olmalarını sağlamanın; ilköğretim ve ortaöğretim düzeyindeki öğrencilerin milli birlik ve beraberlik duygularını geliştirerek, aidiyet duygularını güçlendirmenin, kardeşlik duygusunu arttırmanın; Cumhuriyetin kurulmasında gösterilen milli bütünlük duygusu ve Cumhuriyetin sağlam temeller üzerine dayanmasına vesile olan 15 Temmuz Birlik bilincinin devam ettirilmesine önayak olmanın amaçlandığı Futsal Turnuvası'na başvuruların 22-28 Ekim tarihleri arasında yapılacağı belirtildi.

SOLEY: “TÜM HALKIMIZ KATILABİLİR”


Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek projenin paydaşları arasında Karacasu Kaymakamlığı, Karacasu Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, İlçe Emniyet Amirliği bulunuyor. İlçede yaşayan kadın erkek 7’den 70’e dileyen herkesin turnuvaya katılabileceği, yeterli başvuru olması halinde kadınlar ve veteranlar kategorilerinin de dahil edileceği aktarıldı. Katılmak ve bilgi almak isteyenlerin 0546 536 07 67 numaralı telefonu arayabilecekleri bilgisi verildi.
Kaymakam Ahmet Soley, “Başarıyla altından kalktığımız festivalimizin ardından Barış Pınarı Harekatı için birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek, futbolun birleştirici gücünden yararlanmak için 'Barış Pınarı Harekatı Şanlı Ordumuza Selam Olsun' isimli futsal turnuvası tertip etmeye karar verdik. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz projenin detaylarını hazırladı. Güzel ve anlamlı bir turnuva olacak. Tüm vatandaşlarımız başvurabilir” dedi.
İMZA : ÖZGÜR DEDEOLUK