AK Parti 7. Olağan Kongre sürecinin başlaması ile Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı yoğun bir tempo ile çalışmalarını başlattı. Kongreler öncesi AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Ege Bölgesi İl Koordinatörlerini belirledi. AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya Aydın ilinden sorumlu koordinatör olarak atandı. Milletvekili Kaya, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın talimatı kapsamında 18-19 Ekim tarihleri arasında Aydın’ı ziyaret ederek çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. İl Koordinatörü ve Milletvekili Kaya, AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıda İlçe Başkanları, İlçe Kadın Kolları Başkanları, İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları ile bir araya gelerek, 7. Olağan Kongre süreci halkında bilgiler verdikten sonra tüm teşkilat mensuplarını da tek tek dinledi.

17 İLÇEYİ ZİYARET EDECEK

Kongre süreci öncesinde bazı parti içi istişarelerde bulunan Milletvekili Kaya Efeler, Söke, Kuşadası, Yenipazar, Çine ve Germencik ilçelerini ziyaret etti. 17 İlçesi bulunan Aydın’ın 6 ilçesini ziyaret eden Milletvekili Kaya, kalan 11 ilçe içinde önümüzdeki günlerde ziyaretlerine devam edeceğini dile getirdi.

“AYDIN’DAN MEMNUN KALDIM”

Milletvekili Kaya, 7. Olağan Kongre sürecinde, tüm teşkilatlarda Türkiye'yi 2023 hedeflerine emin ve kararlı adımlarla götürecek siyasi kadroları oluşturacaklarını belirterek, "Teşkilat mensubu arkadaşlarımızın azimli, özverili ve gayretli çalışmalarından son derece memnun kaldım. Aynı zamanda Aydınlı hemşehrilerimizin misafirperverliğinden dolayı da kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.