Nazilli Kent Konseyi binasında gerçekleştirilen plaket törenine Nazilli Belediye Başkan Vekili Soner Yelkovan, Nazilli Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Tayfun Yazıcı, NAZENDER Başkanı Halil Şener, plaket alan iş adamları ve esnaflar iştirak etti.

“UYGULANACAK ÇOK PROJEMİZ VAR”

"Alınacak çok yolumuz var" diyen NAZENDER Başkanı Halil Şener, “NAZENDER olarak projelerimizi uygularken siz değerli esnaflarımızın desteklerinden çok mutlu oluyoruz. Özel çocuklarımıza daha fazla hizmet etme aşkını, sevgisini kazanıyoruz. Dolayısıyla sizlerin ve Nazilli halkının desteğine her zaman ihtiyacımız var, çünkü uygulanacak çok projemiz var. Alınacak çok yolumuz var" ifadelerini kullandı.

“BU BİRLİK, BERABERLİĞİ HERKES GÖRSÜN İSTİYORUM”

Herkesten destek beklediklerini dile getiren Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Tayfun Yazıcı, “Devletten, belediyeden hiç bir şey beklemeden halkımızla bir şeyler başarmak gerekir. Bunu da sağ olsunlar Nazilli halkının, esnafının gücüyle sağladık. Bizim bu çalışmalarımızın herkese örnek olmasını istiyorum. Herkes engelliler konusunda bir şeyler yapabilir. Bu işlere başlarken yalnız bir şey olmayacağını biliyorduk. Bunun bilincindeydik. İnsanlara yapılabilecekleri iyi anlatırlarsa işte böyle güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Milli Eğitim Müdürlüğüne 2 atölyemizi hediye ettik. Çok güzel oldu. Sizlerin desteğiyle sınıfı eksiksiz tamamladık. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bütün paydaşlara çok teşekkür ediyoruz. Bu birlik beraberliği herkes görsün istiyorum. Her partiden insan var yanımızda. Engellilere hizmette siyaset olmaz. Engellilerimize hizmet ediyoruz” şeklinde konuştu.

“BU İYİLİK HAREKETİ YAYILSIN”

Nazilli Belediye Başkan Vekili Soner Yelkovan da, “Herkes kendi bütçesi ve yapabildiği kadarıyla mutfak atölyesine katkıda bulundu. İnşallah böylesi güzel projelerde katkı vermeye biz yeni arkadaşların katkılarıyla devam ederiz. Yine beraber oluruz. Bu iyilik hareketinin yayılmasını istiyoruz. İnsanlarımız duyarlı olursa yapılamayacak hiç bir şey yok. Her şeyi devletimizden beklemeyelim, taşın altına herkes elini soksun. Bu yapılan inşallah diğer arkadaşlara örnek olsun" dedi.