Düzenlenen imza törenine Kulüp Yöneticilerinden Cemal Şahin, Meftun Demir, kulübün genel koordinatörü Ali Rıza Gürbüz ile Subaşı Ağa Yapı İnşaat Sahibi Cuma Subaşı katıldı. Karşılıklı imzalar atılarak sponsorluk anlaşması başlatıldı.
Törende konuşan Didim Belediyespor yöneticilerinden Cemal Şahin, yeni bir yapılanmaya giderek altyapıdan genç çocuklarla bir takım oluşturduklarını belirterek amaçlarının Didimli çocukları yetiştirip futbola kazandırmak olduğunu söyledi.

ŞAHİN’DEN TEŞEKKÜR


Şahin, “Biz bu işe başlarken amacımız; çocukları futbola teşvik etmek ve onlara futbolu sevdirmekti. Bunda da başarılı olduk. Takımımızın yaş ortalaması 18-19 yaş gençlerden oluşuyor. Hedefimiz geleceği parlak, gözleri ışıl ışıl olan bu gençlerin iyi yerlere gelmesidir. Bize bu yolda desteğini esirgemeyen Subaşı Ağa Yapı inşaat ailesine ve Cuma Subaşı’na çok teşekkür ederiz” dedi.

“DESTEK VERMEK HEPİMİZİN GÖREVİ”


Subaşı Ağa Yapı İnşaat Sahibi Cuma Subaşı ise gençlere ve spora desteklerinin devam ettiğini vurgulayarak, "Subaşı Ağa Yapı İnşaat olarak bizim için Didim’in geleceği her şeyden kıymetli. Gelecek demek gençlik demek, spor demek, eğitim demek. Didim’in gençleri ile yola çıkan Didim Belediyespor’a destek vermek bize mutluluk verecektir. Didimliler olarak bizim çocuklarımızın oynadığı bu takıma destek vermek, onlara sahip çıkmak hepimizin görevi. Bu konuda sağ olsun Didim Belediye Başkanımız Ahmet Deniz Atabay’ın da desteğinin çok olduğunu biliyoruz. Ancak Didim Belediyesor bütün Didimlilerin takımıdır. Bizler de Didim’de yaşayan bireyler olarak maddi manevi desteklerimizle her zaman bu takıma sahip çıkmalıyız. Yanlarında olduğumuzu bilmeleri çocuklarımıza da güç verecek ve başarılarını arttıracaktır” diye konuştu.