Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeyini teröristlerden temizlemek amacıyla başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na AK Parti Germencik İlçe Kadın Kolları’ndan destek geldi. Kadın Kolları Başkanı Hicran Tütüncü ve yönetimi, ellerinde Türk bayrakları ile parti binası önünde bir araya geldi. Açıklama yapan Başkan Tütüncü, harekatı desteklediklerini söyledi.

"YOK EDİLMELİ"


PKK’nın Türkiye’nin gelişmesini, kalkınmasını engellediğini ve bebek, çocuk, kadın dinlemeden insanları katlettiğini belirten Tütüncü, PKK’nın yok edilmesi gereken bir cinayet örgütü olduğunu dile getirdi. Türk milletinin teröre karşı verdiği mücadelenin bir diğer ayağını Barış Pınarı Harekatı’nın oluşturduğunu kaydeden Tütüncü, “Bu operasyonun amacı bölgemizi teröristlerden temizlemek ve yurtlarından edilmiş Suriyelileri ülkelerine güvenli bir şekilde yerleştirmektir” dedi.

"MEHMETÇİĞİMİZİN YANINDAYIZ"


Kazandığı zaferlerle şanını pekiştiren Türk ordusunun bir kez daha milletin ve devletin bekası için seferde olduğunu ifade eden Tütüncü, "Rabbim kahraman Mehmetçiğin yolunu açık etsin, ordumuzu muzaffer kılsın. Allah yar ve yardımcıları olsun. Biz de AK Parti Germencik İlçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak ordumuza muvaffakiyetler diliyor ve selamlarımızı iletiyoruz. Ak kadınlar kahraman Mehmetçiğimizin yanındadır" şeklinde konuştu.