Gazi İlkokulu bahçesindeki Mehmet Fahri Çıraoğlu salonunda gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkan yardımcısı Cihat Akkuş ve Murat Sandıkçılar, AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.
Toplantının açılışında konuşan AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, uzun bir dönemin ardından gerçekleştirilen toplantının partiye ve ilçeye hayırlı olmasını diledi.

"BU KALABALIKLARI ÖZLEMİŞİZ"


Savaş ise konuşmasında seçimleri değerlendirerek, “Bu tür toplantıları özlemişiz. Uzun zamandır bu şekilde bir arada olamamıştık. Seçim esnasında Didim’e birçok kez geldik. Bu kalabalıkları özlemişiz. 31 Mart seçimlerini hem ülkede, hem de Aydın’da yaşadık. Aydın’ı almak istedik ve inanmıştık. Çok çalıştık, mücadele ettik ama kısmet olmadı. 2018 Haziran seçim sonuçlarına göre oyumuzu artırmışız. Hedef kazanmaktı ama bu alınan netice de başımızı öne eğdirecek bir sonuç değil. Kısmet diyoruz, seçimin ertesi günü itibariyle 2024 seçimleri için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından üyeler sorunlarını ve görüşlerini dile getirdi.