Nazilli’de yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini kazanan Genç Kızılay Nazilli ekibi çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Pamukören Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gönüllülerin hazırlayıp sunduğu “Engelsiz Eğlence” ismi verilen bir program gerçekleştirildi. Etkinlikte gönüllüler yaptıkları etkinlikte gönüllere dokundu. Etkinliğe Genç Kızılay Nazilli Başkanı Coşkun Kosanoğlu, Genç Kızılay Nazilli gönüllüleri ve Pamukören Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi danışanları katıldı. Etkinlikte gönüllüler ve merkez danışanları hep birlikte şarkılar söyledi, oyunlar oynayarak güzel bir zaman geçirdiler.

“BAMBAŞKA HAYATLARA DOKUNMALARINI SAĞLADIK”

'Genç Kızılay, Kızılay çatısı altında gençlerin dinamizmini sahaya daha iyi aktarmak için oluşturulmuş bir yapıdır' diyen Genç Kızılay Nazilli Başkanı Coşkun Kosanoğlu, “Bizler de bu ailenin bir ferdi olarak kısa süre önce Genç Kızılay Aydın İl Başkanı Cemal Koyuncu ve yönetiminin önemli desteğiyle birlikte Genç Kızılay Nazilli'yi kurduk. Daha çok yeni bir teşkilata sahip olmamıza rağmen bu süre zarfında elimizden geldiği kadar Genç Kızılay'ı, Nazilli halkına ve tabi ki gençlere anlatmaya çalıştık. Bu doğrultuda birçok sosyal sorumluluk projelerine ve toplumsal farkındalık yaratacak faaliyetlere imza attık. Pamukören Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki "Engelsiz Eğlence" programımız da bunlardan bir tanesiydi. Amacımız oradaki kardeşlerimizle, abilerimizle ve ablalarımızla hem güzel bir gece yaşamak hem de gönüllü kardeşlerimizin belki de ilk defa tanış oldukları bambaşka hayatlara dokunmalarını sağlamaktı. Biz bunu başardığımıza inanıyoruz. Tabi ki bunu sadece biz yapmadık, bu etkinlikte Türk Kızılay Nazilli Şube Başkanımız Mevlüt Günay ve yönetimine, Kuyucak Belediye Başkanımız Metin Ertürk, Pamukören Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürümüz Hasan Gezer ve yine rehabilitasyon merkezindeki çok kıymetli hocamız Cem Avcı’ ya da etkinlik için bize verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

“DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

İyilik kervanına katılmak isteyen herkesi yanlarında görmek istediklerini ifade eden Genç Kızılay Nazilli Başkanı Coşkun Kosanoğlu, “Biz şuanda Genç Kızılay Nazilli olarak kocaman bir aileyiz. İnanıyoruz ki bu aile her gün daha fazla büyüyecek ve daha fazla gönüle dokunacak. Bu sebeple Genç Kızılay Nazilli Yönetimi olarak vefakâr gönüllü kardeşlerimize bizle birlikte oldukları için teşekkürlerimizi belirtmek istiyoruz. Gönüllü olmak isteyen kardeşlerimiz de bu iyilik kervanında bizlere yol arkadaşı olmak isterlerse heyecanla bekliyor olacağız. İnanıyoruz ki Genç Kızılay Nazilli olarak çok daha büyük ve güzel işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.