Muhtarlar Günü dolayısıyla Koçarlı Muhtarlar Derneği Başkanı Hanife Kırkuşu ve yönetimi, muhtarlarla birlikte Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ı makamında ziyaret etti.

“BEDELİNİ ÖDER”

Ziyarette konuşan Başkan Kaplan, muhtarlık makamının Türkiye'ye Osman Devleti'nden geldiğini ifade etti. Yönetim sisteminde muhtarlığın görevini kılcal damarlara benzeten Kaplan, belediye olarak mahallelerde bir sürü meseleyi muhtarlar marifeti ile çözdüklerini söyledi. Görevini adaletli ve düzgün yapan muhtarların cennete gideceğini savunan Kaplan, "Muhtarlarımızın gününü kutluyoruz, kendilerine sağlıklı ve nice dönemler görev yapmayı diliyoruz. Seçilmişler, görevlerine devam etmek ister. Muhtarlık kutsal bir görevdir. Bu görevi adaletli ve düzgün yapanlar cennete gider. Adetsiz, hukuksuz ve zulüm için yapanlar da bedelini elbet inancımız gereği ödeyecektir. Bu bağlamda bu kutsal görevi 52 mahallemizde muhtarlarımızın hakkaniyetle yaptığına inanıyorum" dedi.

“KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYORUZ”

Muhtarlar Günü’nü kendilerine armağan eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Kırkuşu da "Muhtar olarak hizmet verdiğimiz mahallemizin en uç noktasında yaşayan vatandaşlarımıza kadar ulaşıyoruz. Bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızın her derdini dinliyoruz, yeri geliyor kendilerine psikolog, anne, avukat gibi yaklaşıyoruz. Vatandaşlarımızla kamu kurum ve kuruluşları arasında köprü vazifesi görüyoruz. Bizler vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.