Muhtarlar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, CHP İlçe Başkanı Hasbi Akman, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak, İncirliova Muhtarlar Derneği Başkanı Mukadder Yüksel, muhtarlar, kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. Yoğun ilgi gören tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından törende Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Devletin 19 Ekim'i Muhtarlar Günü olarak kabul ettiğini hatırlatan Yüksel, "Çalışkan muhtar arkadaşlarımın, gününü kutluyorum. Biz muhtarlara her zaman destek veren başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere kaymakamımıza, belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

“KENDİLERİNE YARDIMCI OLUYORUZ”

İncirliova Kaymakamlığı görevini vekaleten yürüten Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik ve Belediye Başkanı Aytekin Kaya, konuşmasını tamamlayan Yüksel ve beraberindeki muhtarları Kültür Park’ta kahvaltıda ağırladı. Kahvaltıda konuşan Kaya, muhtarların gününü kutlayarak, “Muhtarlarımızı, meclis üyelerimiz gibi görüyoruz. Belediyemizin imkanları ölçüsünde her zaman kendilerine yardımcı oluyoruz. Kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” dedi.

“MUHTARLAR BİZİM GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZ”

Muhtarlara büyük önem verdiğini dile getiren Kaymakam Vekili Çelik de, "Muhtarlarımız için çok özel bir gündeyiz. Hem idari, hem de sosyo-kültürel açıdan muhtarlık bizim için çok önemli bir birim. Muhtar arkadaşlarımız, taşrada bizim gözümüz, kulağımız, en yakın mesai arkadaşlarımız" ifadelerini kullandı.