İl Emniyet Müdürü Ekici, makamında AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Meclis Başkanı Gökhan Maraş, Meclis Üyesi Ercan Çerçioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Merve Alpargun Altıntaş, Sinan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Önel ve Okan Yıldız’ı ağırladı.

"İŞ BİRLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ"

Şahin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici’ye başarılar diledi. Aydın sanayi yapısı hakkında bilgi veren AYSO Başkanı Şahin, “AYSO olarak üyelerimizin yatırım, teşvik, üretim, ihracat ve istihdam konularında yaşadıkları sorunların çözümlenmesi veya işletmelerinde bu konularda gerekli iyileştirmelerin yapılabilmesi için faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Ülke ekonomisinin gelişmesi için de mutlak suretle nitelikli üretimin ve ihracatın artması gerektiğini düşünüyoruz. Aydın’ın ekonomik potansiyelini, yerli ve yabancı yatırımcılarla buluşturmak için çaba sarf ediyoruz. Bunun önünü açmak üzere, daha elverişli yatırım alanlarının kurulması konusunda çalışmalar yapıyoruz. Bu konularda başarılı olmak için ilimizdeki tüm kurum ve kuruluşlar ile iş birliğini önemsiyor ve geliştirmemiz gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

"AYDIN DAHA İYİ YERLERE GELECEK GÜÇTEDİR"

İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, ziyaretten dolayı AYSO heyetine teşekkür etti. Güvenliğin önemine dikkat çeken Ekici, “İstanbul, Diyarbakır ve Van'da yaptığımız çalışmalar ile kazandığımız önemli tecrübeleri şimdi Aydın ilimiz için uygulayacağız. Bir yerde emniyet ve halkın güvenliği sağlandığında ve vatandaşlarımız da buna inandığında, o ilde ticaret, turizm, sanayi ve kent kültürü de gelişiyor. Bölge yatırımcı çekiyor ve cazibe merkezine dönüşüyor. Tabi bunu gerçekleştirmek de o ildeki tüm kurum ve kuruluşların bir arada dinamik bir yapıda ortak çalışmaları ile hayata geçiyor. Aydın’ da gelişmeye açık bu büyük potansiyeli ile çok daha iyi yerlere gelebilecek güçtedir. Tarihte Aydın hep medeniyetlerin kurulduğu ve buradan bölgeye dağıldığı bir merkez olmuştur. Emniyet camiası olarak, bu topraklarda, bu tarihi zenginliklere ve potansiyele yakışır hizmeti vermemiz gerektiğini düşünüyoruz. Sizlerin de desteği ile hep birlikte bunu başaracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.