Aydın’ın Efeler ilçesindeki Zübeyde Hanım Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, sporda elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Hayata geçirdiği projelerle öğrencilerini spora teşvik eden Zübeyde Hanım Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, liselerarası turnuvalarda başarıdan başarıya koşuyor. Bünyesinde Muay Tahia sporcuları Eda Damla Demirok, Ayşe Değirmenci, Nefise Atalay, Fadime Özkan, Rabianur Uslu, Ayşe İmal ve Fadime Atalay başta olmak üzere birçok spor dalında Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonları çıkaran Zübeyde Hanım Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, bu başarılarıyla göz dolduruyor. Öğrencilerin profesyonel spor eğitimi alması için Aydın’ın en başarılı spor kulüplerinden biri olan Aydın Kung Fu Spor Kulübü ile protokol imzalayan Zübeyde Hanım Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, spora verdiği destekle görenlerin takdirini kazanıyor.

“MİLLİ SPORCULARIN TERCİH ETTİĞİ BİR OKULUZ”


Spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini belirten Zübeyde Hanım Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cevriye Ayyıldız, “Aydın Efeler Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak okul sporlarında ilgilendikleri branşlarda aldıkları Türkiye dereceleri ile dikkatleri üzerine çeken öğrencilerimiz, uluslararası alanda da kazandıkları başarılarla bizleri gururlandırdılar. Bu başarıların devam etmesi ve başarılı sporcular kervanına yeni öğrencilerin eklenmesi için alanının en iyisi olan Aydın Kung Fu Spor Kulübü ile protokol imzaladık. Öğrencilerimizin derslerindeki gelişimini en iyi şekilde takip ederken okulumuzun rehberlik hizmetleri ile de çocuklarımızın psikolojik gelişimine katkıda bulunuyoruz. Okul yönetimimizin ve öğretmenlerimizin bu özverili çalışmalarından dolayı milli sporcularımız tarafından tercih edilen bir okul olmaktan onurluyuz. Okulumuz tarihi geçmişi ile köklü bir okul olması ve bu kadar güzel başarılara öğrencilerimiz ile birlikte önce ülkemizi, Aydın ilimizi ve okulumuzun adını dünyaya duyurmanın büyük mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimize ve emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

KAYA'DAN TEŞEKKÜR


Sporculara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Aydın Kung Fu Spor Kulübü ve Milli Takım Antrenörü Murat Kaya, “Okulumuzun sağladığı önemli destekler, sporcularımıza ve velilerimize bu yolda büyük moral oluyor. Kulübümüz ile imzaladığımız protokol gereği yetenekli çocukları keşfetme konusunda büyük yol kat ettik. Ayrıca branş etkinliklerine öğretmenlerimizi de dahil etme fırsatı yakaladık. Spora destek veren okul yönetimi ve öğretmenlerimize gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.