Nazilli’de 2018-2019 eğitim öğretim sezonunu okul sporları resmi verilerine göre 21 kupa ve 218 madalya ile tamamlayarak ilçenin açık ara başarılı eğitim kurumu olan Nazilli Bahçeşehir Koleji, 2019-2020 eğitim öğretim sezonuna da fırtına gibi başladı. Geçtiğimiz hafta Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan Amatör Spor Haftası atletizm sezon açılışı yarışlarında 5 branşta yarışan Nazilli Bahçeşehir Koleji öğrencileri, 3 Altın, 1 Gümüş, 1 Bronz madalya kazanarak turnuvayı 1’inci sırada tamamlayıp önemli bir başarıya imza attı.

NAZİLLİ’YE TEK MADALYA BAHÇEŞEHİR’DEN


Aydın Merkez, Efeler, Nazilli, Çine, Köşk, Ortaklar, Kuşadası, Söke, Atça, Sultanhisar’dan yoğun katılıma sahne olan yarışlarda küçükler kategorisinde Nazilli’ye madalya ve derece getiren tek okul olmanın haklı gururunu taşıyan Nazilli Bahçeşehir Koleji öğrencileri büyük mutluluk yaşadı.

“BİZİM İÇİN BAŞARININ SINIRI YOK”


Başarılarında uyum ve aile ortamının payının büyük olduğunu dile getiren Nazilli Bahçeşehir Koleji Müdür Yardımcısı ve Spor Koordinatörü Kayhan Karakaş, “Öğrencilerimizle birlikte yaz tatili boyunca antrenmanlarımıza hiç ara vermedik. Geçtiğimiz senenin en başarılı okulu olmamızın arkasında öğrenci ve velilerimizle yakaladığımız uyum ve aile ortamının payı büyüktü. Bu senede yeni sezona birincilikle başladık. İnşallah sene sonunda başarı çıtamızı tekrar en yüksek noktaya koymuş olacağız. Okul takımlarında görev alan sporcu öğrencilerimiz yıl içinde birçok akademik başarıya imza atıyorlar ve bunları sportif başarılarla da taçlandırıyorlar. Bizim felsefemiz çok net. Bizim için başarının sınırı yok” ifadelerini kullandı.
Karakaş, Nazilli’nin gururu olmaya devam edeceklerini belirtirken, herkesin kendilerini izlemeye devam etmesini istedi.