Gece etkinlikleri hava muhalefeti sebebiyle açık hava tiyatrosunda yapılamasa da Kültür Merkezi en renkli, en coşkulu gecelerinden birini yaşadı.
İran ve Gürcistan halk oyunları ekiplerinin ardından Ukraynalı 12 kişilik Afrodisias Dans Grubu büyüleyici bir modern dans gösterisi sahneledi. 5 yıl önce Ukrayna’dan Türkiye’ye gelen çeşitli sahnelerin yanı sıra otellerde animasyon gösterileri yapan ekip Afrodisias Dans Grubu adıyla Karacasu’da sahneye çıktı. 12 kişilik ekip birbirinden ilginç dans figürleri, akrobasi hareketleri ile kalplerin ritmini arttırdı. Mini sihirbazlık gösterileri de sunan ekip elektro dans, modern dans, lastik kız gösterileri sundu. Dansları hikaye anlatımları ile sunan ekip performanslarıyla büyük alkış aldı.

"TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVİYORUZ"

Ekip adına programın ardından Ses Gazetesine konuşan, Anna Kozhynov “ Ukrayna’dan Türkiye’ye 5 yıl önce geldik. Çeşitli otellerde animasyonlarda çalışıyoruz. Çok iyi bir geceydi. Mutlu olduk. Modern dans, sihirbaz gösterileri, elekto dans, lastik kız gösterileri sunduk. Sahnede gördünüz bir saniyede kıyafetlerimizi değiştiriyoruz. İlk defa Karacasu’ya geldik. Yarın gezeceğiz. 3 gün daha buradayız. Hava şartları elverişli olursa Afrodisias’ta da sahne alacağız. Türkiye’de yaşamaktan çok mutluyuz. Çok seviyoruz Türkiye’yi” dedi. Programı Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, Belediye Başkanı Zeki İnal, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli, çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlar takip etti.