Atça Meslek Yüksekokulu’nda Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Tapu ve Kadastro ile Tarımsal İşletmecilik programlarına bu yıl yerleşen öğrencilere yönelik olarak hazırlanan eğitime; Atça MYO Müdürü Prof. Dr. Serdar Paşa, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Güliz Müge Akpınar, ADÜ Gençlik Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezinde görevi Psikolog Öğretim Görevlisi Evrim Güreşen, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

“TÜM SIKINTILARINIZDA YANINIZDAYIZ”


Öğretim Görevlisi Güliz Müge Akpınar’ın açılış konuşmasıyla başlayan eğitimde öğrencilere, akademik takvim, eğitim-öğretim yönetmeliği, disiplin yönetmeliği ve okulla ilgili konularda bilgiler verildi. Öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirten Psikolog Güreşen de, “Artık birey olarak ayaklarınızın üzerinde duracaksınız. Bu süreçte yaşadığınız tüm sıkıntılarda merkez olarak yanınızda olacağız” dedi.

ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ


Üniversite yaşantısının sadece derslerden ibaret olmadığını belirten Atça Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serdar Paşa, öğrencilere derslerinin yanında sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklere katılmaları çağrısında bulunarak, yeni akademik yılda başarılar diledi.