Nazilli'de CHP İlçe Örgütü, sosyal projelerine bir yenisini daha ekledi. Nazilli İlçe Örgütü'nde Parti Okulu'nun ' Üye Temel Siyaseti Eğitimi' (ÜTSE) alan üyeleri Yaylapınar Mahallesi'nde yaşayan çocukları tiyatroya götürdü. Yaşamlarında ilk kez tiyatro oyunu izleyen çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

YAYLAPINARLI ÇOCUKLAR TİYATRO İZLEDİ


CHP’liler Nazilli'nin kırsal mahallelerinde yaşayan ve daha önce hiç tiyatro izlememiş çocuklara eğitici oyunlar izlettirmek amacıyla 'İlk Tiyatro' projesini hayata geçirdi. CHP Parti Okulu'nda eğitim alan partililer, Yaylapınar Mahallesi'nde yaşayan yaklaşık 20 çocuğa unutamayacakları bir gün yaşattı. Nazilli'ye 15 kilometre uzaklıktaki Yaylapınar Mahallesi'nden şehir merkezine getirilen çocukları Nazilli Belediye hizmet binası önünde CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu ve partililer karşıladı.

KLASİK ÇOCUK OYUNUNU İZLEDİLER


Miniklere ilk olarak hamburger ve patates cipsinin yer aldığı çocuk menüsü ikram edildi. Daha sonra Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi'ne götürülen minikler, tiyatro salonunda dünyanın en iyi çocuk klasiklerinden biri olan 'Şeker Portakalı' adlı tiyatro oyununu izledi. Çocukların beğeniyle izlediği oyunun ardından, oyunun yönetmeni Filiz Bozok, tiyatro oyuncuları ve partililer, çocuklara 'Şeker Portakalı' kitabını hediye etti. İlk kez tiyatro oyunu izlemenin mutluluğunu yaşayan Yaylapınarlı çocuklar, tiyatro ekibiyle hatıra fotoğrafı çekildi.