Kendi imkanlarıyla tekerlekli sandalye satın alan ve engelli vatandaşlara teslim eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı Nazilli İtfaiye Amirliği ekipleri, güzel bir sosyal sorumluluğa imza atarak engelli vatandaşların yüzünü güldürdü. Nazilli İtfaiye Müdürlüğü'nde Menice Gültekin ve Coşkan Çın isimli iki engelli vatandaşa tekerlekli sandalyelerini teslim eden itfaiye ekiplerine, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürü Murat Aktaş ve İtfaiye Amiri Hasan Kılıç da eşlik etti.

"ONLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜK NE MUTLU BİZE"

İnsanları mutlu etmek için çabaladıklarını ifade eden Nazilli İtfaiye Amirliğine bağlı itfaiye personeli Akın Sel Kuru, "Bizler her zaman Nazilli halkının hizmetkarıyız. Onlar için varız. İnsanları mutlu etmek adına projeler geliştiriyoruz. Nazilli için neler yapabiliriz, ne gibi projeler geliştirebiliriz? Her zaman bunları düşünüyoruz. Şehit ailelerimizi, engelli vatandaşlarımızı ve yaşlı insanlarımızı nasıl mutlu ederiz bunun için çabalıyoruz. Bugün de engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye hediye ettik. Onların yüzünü güldürdüysek ne mutlu bize. Bize destek olan Büyükşehir Daire Başkanlığımıza ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a teşekkür ederiz" dedi.

"BÖYLE PROJERLERİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ"

Birlikten kuvvet doğar” diyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, "Öncelikle böylesine kıymetli ve çalışkan bir ekip oluşturduğu için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve İtfaiye Daire Başkanlığına teşekkür ediyorum. Nazilli'de yangın ve afetlerde canlarını ortaya koyan bu ekibe teşekkür ediyorum. Fiziksel yardımların yanında sosyal yardımlarını da projelendirmişler. Bizlerle irtibata geçtiklerinde çok mutlu olduk. Kendilerinden Allah razı olsun diyoruz. İnşallah bu projelerin bizler de yanında olacağız. Aydın Büyükşehir ile Nazilli Belediyesi birlikte çalışarak daha güzel işlere imza atacaktır. Tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Tekerlekli sandalyeyi alan engelli vatandaşların aileleri, anlamlı destekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.