Kadınlar Denizi Mahallesindeki bir iş merkezinde gerçekleştirilen açılışa Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Evrim Karakoz, KUTO Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, STK temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri, diğer takımların temsilcileri ve Beşiktaş taraftarları katıldı.

SEBA’NIN SÖZÜ İLHAM KAYNAĞI OLDU


Açılışta konuşan dernek başkanı Murat Üner, açılışı yapılan derneğin adını Efendi Lokali koyma nedenini açıkladı. Üner, efsane başkan Süleyman Seba'nın, “İyi bir insan olmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz” sözünden yola çıkarak bu ismi koyduklarını söyledi. Dostluk, kardeşlik ve barış içerisinde takımlarını her zaman desteklemeye devam edeceklerini kaydetti, açılışa katılanlara teşekkür etti.

GÜNEL, ATATÜRK FOTOĞRAFI HEDİYE ETTİ


Derneğin Onursal Başkanı A. Cenk Sözer de yaptığı konuşmada, derneğin yaptığı sosyal faaliyetler hakkında bilgi verdi. Hayata geliş amacının Beşiktaş olduğunu, takımın hayatına ayrı bir anlam, güzellik kattığını ifade ederek tüm taraftarların lokale sahip çıkmalarını istedi. Belediye Başkanı Ömer Günel de derneğin Kuşadası'na hayırlı, uğurlu olmasını diledi. Kendisinin Galatasaraylı olduğunu ve Beşiktaş-Galatasaray maçını burada izlemek istediğini söyledi, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından derneğin açılışı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ömer Günel’in lokale hediyesi olan Beşiktaş armalı Atatürk fotoğrafı kulübe hediye edildi.