Aydın’ın Efeler ilçesi Osman Yozgatlı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, Çine Caddesi’ne kasis yapılmasını istiyor. Duyarsız sürücülerin caddede hızlı bir şekilde seyrettiğini kaydeden vatandaşlar, bu sürücülerin bir kazaya sebebiyet vermemesi için caddede gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyor.

YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDILAR

Kaza korkusu nedeniyle caddenin yakınında bulunan okula çocuklarını endişe içerisinde gönderdiklerini belirten vatandaşlar, yetkilileri göreve davet etti.
Can ve mal güvenliğinin korunmasını isteyen vatandaşlar, “Duyarsız sürücüler yolda hızlı bir şekilde seyrediyor. Bu duyarsız sürücülerin hızını azaltmak ve caddede yayaları koruma amaçlı kasis ve yükseltilmiş yaya geçidi istiyoruz. Caddeyi her gün binlerce vatandaşımız kullanıyor. Caddenin 100 metre ilerisinde bir ilkokul var. Bu okulun giriş ve çıkış saatlerinde caddede öğrenci yoğunluğu yaşanıyor. Herhangi bir kazanın yaşanmaması, caddede gerekli önlemlerin alınması için yetkilileri göreve davet ediyoruz. Yaklaşık bir kilometre uzunluğundaki caddeye, kısa mesafede belli noktalara kısa sürede kasis yapılmasını talep ediyoruz” dedi.