Toplantıya futbolculardan kaptan Zafer Özden, Volkan Akyıldız, Polat Güren ve Mert Çapar da katılırken, basın mensuplarının soruları yanıtlandı.
Nazili Belediyespor’da basın toplantısı Yeni Sanayi Mahallesi’nde bulunan Yıldırım Demirören Tesisleri'nde yapıldı. Basın mensuplarıyla soru-cevap şeklinde geçen basın toplantısında İncedal ve Abbasoğlu soruları içtenlikle yanıtladı.

“ŞEHRİMİZ VE TARAFTARIMIZ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Gruptaki her takımın güçlü olduğunu ifade eden Teknik Direktör Yavuz İncedal, bu hafta oynanacak Bayrampaşa maçını değerlendirdi. İncedal, “Bu hafta oynayacağımız maç, zor maç olacak. Bayrampaşa güçlü ve iddialı kulüplerden birisi. Bence lig yeniden başlıyor. Şampiyonluğu hedefliyorlar. Bizim de karakteri iyi olan yetenekli oyuncularımız var. Para her şey değil. Bize her konuda destek olan şehrimiz ve taraftarımız ile mücadelemizi vereceğiz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız, bu gücümüz de var” dedi.

“SÜRPRİZ TAKIMLAR BAŞARILI OLABİLİYOR”

İstikrarlı bir şekilde yol almak istediklerini dile getiren İncedal, “Ligin başında değil sonunda liderlik koltuğunda oturmak önemli. Lige iyi başlayan kulüpler ligin sonuna doğru çözülebiliyor, sürpriz takımlar başarılı olabiliyor. Gönül hep birinci olmak ister ama play-offlara katılarak da şampiyon olabiliriz. Lider olarak gitmeyi çok isteriz ama olmazsa da buna takılmamak lazım. Yenilmek de var. Yenilebiliriz de. Önemli olan lig sonunda nerede olduğunuz. Ligin üstlerinde istikrarlı olarak gitmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

ABBASOĞLU: “HOCAMIZI KİMSEYE YEDİRTMEYİZ”

Sosyal medyadaki İncedal'a yönelik eleştirilerin sorulduğu Abbasoğlu ise, “Ahlaklı ve prensipli bir hocaya sahibiz, oyuncularımız da iyi. Yönetim ve takım olarak birbirimize sarılmış durumdayız. Hocamızdan şikayetçi değiliz. Hiç bir sıkıntımız yok. Hocamızı kimseye yedirtmeyiz. Uyum içinde çalışıyoruz” diye konuştu.

"MÜCADELE EDEN BİR TAKIMIMIZ VAR"

Kaptan Zafer Özden de bir soru üzerine kulüpteki arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunu dile getirirken, “Bireysellikten ziyade takım oyunu ön plana çıkıyor. Geçen sene bireysel yetenekleri ön planda olan arkadaşlar vardı. Sıkıştığımızda bu arkadaşlar bir şey yapsın diye beklerdik. Bu sene ise koşan, basan ve mücadele eden bir takımız var. Biz sahaya girdiğimizde ve çıktığımızda taraftarımız tarafından alkışlanan bir takım olmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi. Özden ayrıca geçen sene takımın bir kişi üzerinden gittiğini, yeni yönetimde ise hiyerarşi düzeninin olduğunu sözlerine ekledi.