Aydın Amatör Süper Lig 1. Grup ekiplerinden Davutlar Belediyespor, antrenörlük sorununu çözüme kavuşturdu. Geçmiş yıllarda Sökespor, Ormanspor, Didim Belediyespor ve Davutlar Belediyespor takımlarında futbolcu olarak birlikte forma giyen Ahmet Arat ile İsmail Arat kardeşler, antrenör olarak Davutlar Belediyespor’da görev yapacak.

BİRLİKTE İLK KEZ GÖREV YAPACAKLAR


Davutlar Belediyespor’da görev yapacakları için çok mutlu olduğunu kaydeden ikiz kardeşlerden Ahmet Arat, “Öncelikle Davutlar Belediyespor gibi özel ve büyük bir camiaya geldiğimiz için gururluyuz. Bu göreve gelmemize vesile olan İsmail Enver Tütüncü ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyoruz. A Takım seviyesinde ikiz kardeşimle birlikte ilk antrenörlük deneyimimiz olacak. İnşallah hayırlısı olur” dedi.
İkiz kardeşlerden İsmail Arat ise, “Bizim buradaki hedefimiz kulübün menfaatleri doğrultusunda onların da vizyonu ile hem Davutlar’daki gençlere, hem de altyapıdaki oyuncularımıza gelecek adına şans vermek. Türk futbolunun en büyük sorunlarından bir tanesi olan altyapıdan oyuncu çıkaramamak maalesef ülkemizin kanayan yarası. Biz bu sorunu en azından amatör kulüp de olsak buradaki camiaya yansıtmamak istiyoruz. Gençlerimize ve altyapıdaki çocuklarımıza güveniyoruz. Hedefimiz, ligi en üst sıralarda bitirmek. Gönül tabii ki şampiyonluk ister ancak biz elimizden gelen mücadeleyi vererek, seyir zevki yüksek bir oyunla sahada var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

“KENDİ ÇOCUKLARIMIZA GÜVENİYORUZ”


Davutlar Belediyespor Başkanı İsmail Enver Tütüncü, ikiz kardeşlere başarılar dileyerek, “Yeni sezonda antrenörlük görevine İsmail ve Ahmet Arat hocalarımız ile anlaştık. Kendilerine kulübümüze geldikleri için teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun diliyorum. Ligde büyük hedeflerimiz yok. Ancak Davutlar'ın gençleri ve altyapıdaki çocuklarımızla iyi bir mücadele vermeye hazırlanıyoruz. Ligi bitirebildiğimiz en üst seviyede bitirmeyi hedefliyoruz. Herhangi bir transfer politikamız yok. Söke ve Kuşadası gibi çevrelerden takviyeler yapabiliriz. Bunun dışında kendi çocuklarımıza güveniyoruz” şeklinde konuştu.