Denizli’de özel bir spor merkezi tarafından düzenlenen kickboks turnuvasına katılan Gezgin Spor Kulübü, önemli bir başarıya imza attı. 6-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 3. İller Arası Kickboks Turnuvası'na, 15 ilden 250 sporcu eşlik etti.

MADALYALARI TOPLADILAR

Turnuvada Gezgin Spor Kulübü sporcularından büyükler kategorisinde Melisa Gezgin birincilik, gençler kategorisinde Elif Yeşil birincilik, Gülşen Şimşek ikincilik, yıldızlar kategorisinde Seda Nur Şimşek birincilik, minikler kategorisinde Baran Polat birincilik, Deniz Özer ve Mehmet Ali Akgül ikincilik madalyası kazandı. Toplam 7 madalya kazanan Gezgin Spor Kulübü, turnuva genelinde üçüncülük kupasının sahibi oldu.

"ÖĞRENCİLERİM ADINA ÇOK MUTLUYUM"

Gezgin Spor Kulübü'nün sahiplerinden ve hocalarından Ayhan Taşdemir, öğrencileri ile gurur duyduğunu dile getirerek, “Öğrencilerim adına çok mutluyum. Özverili ve azimli çalışmanın meyveleri bunlar. Nazilli’mizin adını bu tür platformlarda duyurmaya devam edeceğiz. Önümüzde farklı turnuvalar da var. Onlarda da kupa ve madalyalar kazanarak Nazilli’mizin ve Gezgin Spor Kulübümüzün adını duyuracağız” ifadelerini kullandı.

"GURUR DUYUYORUM"

Gezgin Spor Kulübü sahiplerinden ve hocalarından Ayşegül Köroğlu da öğrencileri ile gurur duyduğunu ifade ederek, “Biz bu tür yarışmalarda sadece kulübümüzü değil ilçemizi de en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimle gurur duyuyorum. Madalya kazananları tebrik ediyorum" diye konuştu.