Didim Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi ve Didim Belediyesinin katkılarıyla 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü, Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim Huzurevinde kutlandı. Etkinliğe Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim Huzurevi Müdürü Demet Sağlam, Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Öner, CHP’li bazı belediye meclis üyeleri, çok sayıda davetli ve huzurevi sakinleri katıldı.

YAŞLILARA KARANFİL VERİLDİ

Etkinlikte Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli huzurevi sakinlerine kırmızı karanfil vererek günlerini kutladı. Didim Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan keman kursuna katılan öğrenciler, klasik müzik parçalarından oluşan repertuarını çaldı.
Kutlamada konuşan Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Öner, merkez olarak 7’den 77’ye hayat boyu öğrenme eğitimleri kapsamında çocuklara yönelik keman ve gitar kursları açtıklarını belirterek, bu kurslarda eğitim alan öğrencileri de tebrik etti.

“ÖNLERİNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUZ”

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise konuşmasının başında tüm yaşlıların gününü kutlayarak önlerinde saygıyla eğildiğini dile getirdi. Atabay bu etkinlikte geleceğin teminatı olan gençlerin sanatla iç içe olmalarının da önemli olduğunu belirtti. Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim Huzurevi Müdürü Demet Sağlam ise konuşmasında etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederken başlarken, huzurevi sakinleri başta olmak üzere tüm yaşlıların gününü kutladı. Etkinliğin sonunda Başkan Atabay, merkez öğrencilerine hediyeler verirken, huzurevi sakinlerine de kırmızı karanfil ile belediye serasında üretilen yağ ve sabunlardan oluşan hediye paketleri verdi. Etkinliğin sonunda konuklara ikramlarda bulunuldu.