Aydın Eczacı Odası, seçimli olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Oda binasında gerçekleştirilen genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Divan başkanlığına oda eski başkanlarından Ayhan Süer Arda’nın seçilmesinin ardından, Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan, genel kurulun açılış konuşmasını yaptı. Karaarslan, halkın sağlığının korunması ve geliştirilmesi için özveriyle çalıştıklarını ifade etti. Birinci sınıf sağlık hizmetlerinin bir parçası olduklarını belirten Karaarslan, hak ettikleri yeri gerek ekonomik, gerekse bürokratik açıdan hala alamadıklarını dile getirdi.

TEŞEKKÜR ETTİ


2 yıllık çalışma dönemini geride bıraktıklarını kaydeden Karaarslan, bu süreçte birlikte çalıştıkları herkese teşekkür etti. Mesleklerini aydınlık yarınlara taşıma adına yola çıktıklarını ve özveriyle çalıştıklarını belirten Karaarslan, “Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de tüm üyelerimize eşit mesafede, adil, tarafsız, herkese güven veren, karşılıklı saygı ve sevgiyi esas alan yönetim tarzı prensibimiz olacaktır” dedi. Faaliyet ve hesap raporu ile denetleme kurulu raporu ibra edildikten ve tahmini bütçe kabul edildikten sonra Karaarslan başkanlığındaki tek listeyle seçime gidildi. 6 yıldır başkanlık görevini yürüten Karaarslan, güven tazeledi.

YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI


Yönetim Kurulu'na Yüksel Şekerci, Ahmet Tolga Yılmaz, Salim Öyüş, Ayşen Yardım, İrem Gürsoy ve Ferit Şahinci, Denetleme Kurulu’na Fatma Şeyda Yüksel, Mustafa Erdinç Eşiyok ve Tolga Özcan, Haysiyet Divanı'na Ömer Lütfü Altuntuğ, Rengin Güney, Birgül Uzel, Nezaket Ayık Ertuncay ve Fulya Gezginci, Büyük Kongre Delegeliği'ne Sefa Karaarslan, Yüksel Şekerci, Sıla Bölükbaş, İzzet Tanju Ülgen, Filiz Günver, Akcan Kurtulmuş ve İrfan Yiğit seçildi.