Saadet Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sedat Doğan, Saadet Parti Nazilli İlçe başkanlığında partililerle bir araya geldi. Saadet Partisi Nazilli İlçe Başkanı Musa Muça’nın özel işleri nedeniyle katılamadığı toplantıya bir önceki dönem milletvekili adayı Vahap Kırca ev sahipliğinde Aydın İl Başkanı Şerafettin Akyüz, Kuyucak İlçe Başkanı Avni Demirtaş, Bozdoğan İlçe Başkanı Talha Kayaoğulları, Buharkent İlçe Başkanı Mehmet Akif Ersöz, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

“ÇOK VERİMLİ TOPLANTI OLDU”


Toplantının çok verimli geçtiğini ifade ederek değerlendirmede bulunan Vahap Kırca, “Genel Başkan Yardımcımız Mesut Doğan teşkilatımız ziyaret etti. Parti binamızda Doğan ile bir araya geldik ve diğer ilçe başkaları ve parti üyelerimizle birlikte sohbet etme imkanı bulduk. Genel Başkan Yardımcımız Mesut Doğan’dan Türkiye ve gidişat hakkında görüşlerini aldık, ülkemizin sorunlarını konuştuk. Partimizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Çok verimli bir toplantı oldu” dedi.

“TEŞKİLATLARIMIZIN GÖRÜŞLERİNE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”


Özellikle Türkiye’de siyasetin yeniden dizayn edildiği bir süreci yaşadıklarını dile getiren Saadet Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, “Biz Saadet Partisi olarak 3 Kasım’da gerçekleştirecek olduğumuz büyük kongrenin hazırlıklarını yürütüyoruz. Bir taraftan ülkenin içinde bulunduğu durumları, fikirlerimizi hem paylaşma, hem çözüm önerilerimizi sunmak için liderler ziyaretini gerçekleştiriyoruz. İlk olarak Erdoğan’ı, Kılıçdaroğlu’nu, Akşener hanımefendiyi ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz devam edecek. Bir taraftan da hem kongreye hazırlık anlamında, hem de bu süreci Saadet Partisi’nin lehine yürütebilmek niyetiyle bütün Türkiye teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Nazilli’de partililerimizle güzel bir toplantı yaptık” ifadelerini kullandı.