Aydın’ın Efeler ilçesinin Hasanefendi Mahallesi’nde hizmet veren Savaş Yücel ve Gülşah Yücel’in sahibi olduğu Yüceller Elektronik, kaliteli hizmet anlayışıyla sektörde fark oluşturuyor. Dünya devi Arçelik ve Beko’nun 51 yıldır yetkili servisi olarak Aydınlılara hizmet sunan Yüceller Elektronik, kaliteli hizmet anlayışının yanında yeni konseptiyle dikkat çekiyor. Müşteri ve çalışanların rahatı için büyük bir özveriyle hazırlanan Yüceller Elektronik’in yeni konsepti, görenlerin takdirini kazanıyor.

“AİLE ORTAMI SUNUYORUZ”


Aydınlılara her zaman en doğru ve kaliteli anlayışıyla hizmet verdiklerini kaydeden Yüceller Elektronik yöneticilerinden Gülşah Yücel, “Uzun yıllardır Aydınlılara büyük bir gururla hizmet veriyoruz. Müşteri memnuniyeti ve kaliteden asla taviz vermiyoruz. Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnun olması için çalışıyoruz. Bu anlamda Yüceller Elektronik olarak yeni konsept hazırladık. Modern bir şekilde müşterilerimize ve çalışanlarımıza aile ortamı sunacak güzel bir konsept yaptık. Evlerinde hissedecekleri güzel bir ortam oluşturduk. Hem müşterilerimiz hem de çalışanlarımızı özel hissettiriyoruz. Aydın’da bu konsept değişikliğini uygulayan ilk firmayız. Firma olarak bunun gururunu yaşıyoruz” dedi.

SATIŞ DÖNEMİ BAŞLADI


Yetkili servis denildiğinde akla tamirat, montaj ve nakliyat geldiğini kaydeden Gülşah Yücel, “Biz işletme olarak bu algıyı değiştirdik. İki yıldır işletmemizde tamamlayıcı ürün satışlarımız da başladı. Ürün yelpazemizi tamamıyla genişlettik. Müşterilerimizin isteklerini dikkate alıyoruz. Görüşlerini soruyoruz. Her anlamda müşterilerimize ayrıcalıklı olduklarını, özel olduklarını hissettiriyoruz” diye konuştu.
Ayrıca müşterilerinin aldıkları ürününü ek garanti sürelerini uzatma hakkına sahip olduklarını ifade eden Yücel, “Müşterilerin garantisi bitmeyen ürünlerinde ek garanti yaptırarak alacak oldukları hizmeti uzatabiliyorlar. Örneğin bir çamaşır makinesi aldınız. Ürününüzün garantisinin bitmesine 1 gün var. Ben garanti süremi uzatmak istiyorum diyorsunuz ve belirli bir ücret karşılığında biz ürünün garanti süresini uzatıyoruz” ifadelerini kullandı.