Edinilen bilgilere göre, Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin takip ettiği beyaz renkli bir otomobilin Nazilli'ye giriş yapacağı, Nazilli Emniyet Müdürlüğüne iletildi. Bunun üzerine polis ekipleri şüpheli aracı yakalamak için kara yolunda ve tali yollarda beklemeye başladı. Aracın Dallıca Mahallesi Fatih Sultan Caddesi üzerinden şehre giriş yapacağı bilgisi üzerine polis ekipleri köprü üzerindeki araçları durdurarak kontrol etti.

NEFES KESEN KOVALAMACA


O sırada hızla gelen araç yolun sağında bulunan tali yolun boş olduğunu fark etti. Şüpheli araç şoförü polisin "dur" ihtarına uymayarak, hızla kaçmaya başladı. Polis şüpheli aracı durdurabilmek için defalarca ateş açtı. Araç kontrol noktasından kaçarak Dallıca'dan kara yoluna çıktı ve Atça'ya doğru ilerlemeye başladı. Nazilli polisi ile şüpheliler arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı.

KISKIVRAK YAKALANDI

Atça'da direksiyon hakimiyetini kaybeden şüpheli aracın şoförü, zeytin bahçesine girerek kaza yaptı. Araçtan inen şüpheliler, hızla olay yerinden uzaklaştı. Kovalamaca sonucu polis, kaçan şüphelilerden Ş.G'yi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Diğer şüphelinin S.Y. olduğu belirlenirken, şahsın her yerde arandığı kaydedildi. Her iki şüphelilerin hırsızlık ve uyuşturucu suçlarından sabıkalarının olduğu tespit edildi. Öte yandan otomobil ise incelenmek üzere çekici yardımıyla Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nin bahçesine götürüldü.