Aydın'ın İncirliova ilçesinde bir süredir vekaleten yürüttüğü AK Parti İlçe Başkanlığı görevine asaleten atanan Hüseyin Celbek, yeni yönetimini kamuoyuna tanıtmak için kahvaltılı toplantı düzenledi. İncirliova Kültür Park'ta gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Rıza Posacı ve Bekir Kuvvet Erim de katıldı.

"İNCİRLİOVA'NIN EN GÜÇLÜ PARTİSİYİZ"

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Celbek, vekaleten yürüttüğü göreve asaleten atandığını ve yönetiminin de yenilendiğini ifade etti. Yönetiminin İncirliova’ya ve partisine hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Celbek, "Genel Merkez, asaleten atamamızı yaptı. Bu süreçte yönetimimiz de yenilendi. Tabi meclis üyelerimizin istifalarından dolayı yönetimimizde eksilmeler olmuştu. Boşalan yerlere yeni arkadaşlarımızı dahil ettik. Şu anda ana kademe, kadın ve gençlik kolları olarak görevimizin başındayız. İncirliova'da en güçlü parti, her zaman AK Parti'dir. Bizleri yalnız bırakmadıkları için vekillerimize de çok teşekkür ediyoruz" dedi.

VEKİLLER BAŞARI DİLEDİ

Celbek’in konuşmasını tamamlamasının ardından yönetim kurulu üyeleri, tek tek kendilerini tanıttı. Vekiller de Celbek ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi. Öte yandan toplantıya Milletvekili Mustafa Savaş’ın rahatsızlığından dolayı katılamadığı açıklandı.

YÖNETİM KURULU

Hüseyin Celbek başkanlığındaki Yönetim Kurulu Metin Korucu, Memduh Üye, Hüseyin Çaçamer, Nefise Akyıl, Hatice Budak, Nesim Aydın, Nazım Ertuğ, Mehmet Yüzbaşıoğlu, Mehmet Akar, Işıl Çepel, Adnan Aydemir, Özcan Gürbüz, Ayhan Öztürk, Erçin Yaman, Akif Menteşe, Ayhan Çınar, Mehmet Gülşen, Durmuş Ali Erdoğan, Öner Sabırtaş, Canip Bulut, Semra Selman ve Ramazan Yılmaz’dan oluştu.